Radu Ionescu a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii DNA îl acuză că a luat mită o mașină

Social (Categoria articolului)

După mai bine de patru ore de audieri, procurorii din cadrul DNA Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Radu Ionescu. Acesta este acuzat că a luat mită un autoturism Volkswagen Golf, în valoare de 22.347 euro.

În ordonanța procurorilor se arată că "în cursul lunii noiembrie 2006, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, inculpatul Ionescu Cezar Radu Liviu a pretins și primit de la un om de afaceri (denunțător în cauză) un autoturism marca Volkswagen Golf în valoare de 22.347 euro, în scopul de a sprijini societatea acestuia din urmă la derularea unor contracte de lucrări încheiate cu CJ Prahova și la efectuarea la timp a plăților aferente. Autoturismul în cauză a fost primit prin intermediul unei alte firme care, în perioada 22 decembrie 2006 - 11 mai 2009, a achitat ratele de leasing din sumele virate de societatea omului de afaceri, în baza unui contract fictiv încheiat între cele două societăți. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea SRI Prahova".

(Sursă foto - Ziarul Incomod)

3917 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iulia 01.03.2016 21:07 Pe asta il leaga pentru o masina VW de 22.000 euro, dar pe Tiseanu care si-a tras masina de 30.000 euro direct din bugetul local?! Si, apropo, cine se plimba cu Insignia seara pe centru, ca politisti nu sunt sigur?! A zis Visan in interviul pe care vi l-a acordat ca va urmari presa si FB, sa vedem, raspunde? Sau e prea complicat raspunsul?
  • florin 02.03.2016 08:14 O mașină primită șpagă în 2006? 2006, fraților? După 9 ani? Cu siguranță, se urmărește altceva în acest dosar.

Social

485 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2461 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2701 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2452 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.