Ioan Alin Moldoveanu: "Voi fi partenerul tuturor agenților economici din localitate în construirea proiectului meu pentru Câmpina!"

Politică (Categoria articolului)

Candidatul independent la Primăria Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, consideră că principala problemă a municipiului în momentul de față este... FALIMENTUL, numai ratele, dobânzile și comisioanele la credite ridicându-se anul acesta la peste un milion de euro. "Oamenii trebuie să știe un lucru, în momentul în care o administrație locală contractează un credit, creditul acela îl face pe buzunarul câmpinenilor, pe impozitul pe care câmpineanul îl plătește. Când spun câmpinean, mă refer atât la persoanele fizice, cât și la agenții economici, pentru că, de fapt, foarte mulți bani vin de acolo, din cotele defalcate pe impozitul pe venit și TVA", spune Ioan Alin Moldoveanu.

Din punctul de vedere al candidatului independent la Primăria Câmpina, salvarea orașului poate veni atât de la cetățeni, prin taxele și impozitele pe care le plătesc, dar în mod special de la agenții economici. "Societățile comerciale din Câmpina pot salva orașul. Dar aceste societăți comerciale trebuie să aibă un sprijin nu de sută la sută, ci de mie la sută din partea administrației publice locale. Oamenii de afaceri trebuie să participe la dezvoltarea localității, pentru că ei sunt cei care aduc plus-valoarea necesară dezvoltării. În același timp, ei, oamenii de afaceri, vor să vadă că administrația locală are o viziune clară de dezvoltare, o strategie cu obiective concrete, în care susținerea mediului de afaceri local să fie o prioritate. Eu asta vreau să fac, un parteneriat cu mediul de afaceri câmpinean, cu toți oamenii de afaceri, în construirea proiectului meu pentru Câmpina", a declarat Alin Moldoveanu.
O altă soluție importantă pentru dezvotarea Câmpinei o reprezintă fondurile europene, dar aici Câmpina are o problemă din cauza blocării proiectelor cu fonduri europene de către ministerul Dezvoltării, motivul fiind corecția de aproape 7 milioane lei la Calea Dacia. "Există o singură soluție pentru rezolvarea acestei probleme - plata corecției pentru deblocarea fondurilor. Dar câmpineanul trebuie să mai știe un lucru - dacă se pierde procesul cu Ministerul Dezvoltării, cei care sunt răspunzători pentru această corecție financiară din administrația locală vor da banii înapoi. Îmi asum acest lucru. Mă voi îndrepta împotriva celor care au adus orașul în această situație!", spune Alin Moldoveanu. (video)

(Emisiune electorală realizată pentru candidatul independent Ioan Alin Moldoveanu, cod mandatar financiar 24200099)

11777 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Costel S. 19.09.2020 02:48 Domnule Alin Moldoveanu! Un primar independent este binevenit un Campina doar daca nu aplecati urechea la sugestiile nocive ale partidelor majoritare care nu au facut decat sa aduca orasul in faliment. Intrebare: Nu credeti ca mutarea fluxului rutier de pe DN1 prin Campina este cumva prea de tot? Asta ar presupune presiuni pe infrastructura locala, cresterea accidentelor rutiere, aglomeratie prin presiuni pe parcarile si asa inexistente, dar si poluare si discomfort pentru locuitorii ce platesc impozite.. Eu nu sunt de acord! AUTOSTRADA ESTE SOLUTIA, pana atunci mergeti ca si pana acum.. Respect!

Politică

1207 vizualizari
18 sept. 2023 21:54

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

5 comentarii

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

2378 vizualizari
02 aug. 2023 17:13

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

2 comentarii

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1113 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.