Ioan Alin Moldoveanu: "Voi fi partenerul tuturor agenților economici din localitate în construirea proiectului meu pentru Câmpina!"

Politică (Categoria articolului)

Candidatul independent la Primăria Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, consideră că principala problemă a municipiului în momentul de față este... FALIMENTUL, numai ratele, dobânzile și comisioanele la credite ridicându-se anul acesta la peste un milion de euro. "Oamenii trebuie să știe un lucru, în momentul în care o administrație locală contractează un credit, creditul acela îl face pe buzunarul câmpinenilor, pe impozitul pe care câmpineanul îl plătește. Când spun câmpinean, mă refer atât la persoanele fizice, cât și la agenții economici, pentru că, de fapt, foarte mulți bani vin de acolo, din cotele defalcate pe impozitul pe venit și TVA", spune Ioan Alin Moldoveanu.

Din punctul de vedere al candidatului independent la Primăria Câmpina, salvarea orașului poate veni atât de la cetățeni, prin taxele și impozitele pe care le plătesc, dar în mod special de la agenții economici. "Societățile comerciale din Câmpina pot salva orașul. Dar aceste societăți comerciale trebuie să aibă un sprijin nu de sută la sută, ci de mie la sută din partea administrației publice locale. Oamenii de afaceri trebuie să participe la dezvoltarea localității, pentru că ei sunt cei care aduc plus-valoarea necesară dezvoltării. În același timp, ei, oamenii de afaceri, vor să vadă că administrația locală are o viziune clară de dezvoltare, o strategie cu obiective concrete, în care susținerea mediului de afaceri local să fie o prioritate. Eu asta vreau să fac, un parteneriat cu mediul de afaceri câmpinean, cu toți oamenii de afaceri, în construirea proiectului meu pentru Câmpina", a declarat Alin Moldoveanu.
O altă soluție importantă pentru dezvotarea Câmpinei o reprezintă fondurile europene, dar aici Câmpina are o problemă din cauza blocării proiectelor cu fonduri europene de către ministerul Dezvoltării, motivul fiind corecția de aproape 7 milioane lei la Calea Dacia. "Există o singură soluție pentru rezolvarea acestei probleme - plata corecției pentru deblocarea fondurilor. Dar câmpineanul trebuie să mai știe un lucru - dacă se pierde procesul cu Ministerul Dezvoltării, cei care sunt răspunzători pentru această corecție financiară din administrația locală vor da banii înapoi. Îmi asum acest lucru. Mă voi îndrepta împotriva celor care au adus orașul în această situație!", spune Alin Moldoveanu. (video)

(Emisiune electorală realizată pentru candidatul independent Ioan Alin Moldoveanu, cod mandatar financiar 24200099)

9540 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Costel S. 19.09.2020 02:48 Domnule Alin Moldoveanu! Un primar independent este binevenit un Campina doar daca nu aplecati urechea la sugestiile nocive ale partidelor majoritare care nu au facut decat sa aduca orasul in faliment. Intrebare: Nu credeti ca mutarea fluxului rutier de pe DN1 prin Campina este cumva prea de tot? Asta ar presupune presiuni pe infrastructura locala, cresterea accidentelor rutiere, aglomeratie prin presiuni pe parcarile si asa inexistente, dar si poluare si discomfort pentru locuitorii ce platesc impozite.. Eu nu sunt de acord! AUTOSTRADA ESTE SOLUTIA, pana atunci mergeti ca si pana acum.. Respect!

Politică

1713 vizualizari
20 oct. 2020 12:33

USR Prahova contrazice USR Câmpina în privința susținerii primarului ales Alin Moldoveanu

1 comentarii

USR Câmpina anunța luni, prin intermediul unui comunicat de presă semnat de președintele organizației, Dragoș Dinulescu, că va acorda tot sprijinul primarului Alin Moldoveanu, prin intermediul celor trei consilieri locali aleși în urma scrutinului din 27 septembrie 2020. Marți, USR Prahova transmite, tot prin intermediul unui comunicat, că "o astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei și nu are susținerea consilierilor locali ai USR". 

1840 vizualizari
19 oct. 2020 22:16

USR Câmpina își anunță susținerea față de primarul Alin Moldoveanu

7 comentarii

Un comunicat de presă transmis de Organizația Câmpina a USR anunță susținerea primarului nou ales, independentul Alin Moldoveanu, de către cei trei consilieri din partea acestei formațiuni politice. Iată comunicatul integral, semnat de președintele USR Câmpina, dr. Dragoș Dinulescu. 

Alte stiri recente

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.