CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ioan Alin Moldoveanu: "Voi fi partenerul tuturor agenților economici din localitate în construirea proiectului meu pentru Câmpina!"

- Politică -

Candidatul independent la Primăria Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, consideră că principala problemă a municipiului în momentul de față este... FALIMENTUL, numai ratele, dobânzile și comisioanele la credite ridicându-se anul acesta la peste un milion de euro. "Oamenii trebuie să știe un lucru, în momentul în care o administrație locală contractează un credit, creditul acela îl face pe buzunarul câmpinenilor, pe impozitul pe care câmpineanul îl plătește. Când spun câmpinean, mă refer atât la persoanele fizice, cât și la agenții economici, pentru că, de fapt, foarte mulți bani vin de acolo, din cotele defalcate pe impozitul pe venit și TVA", spune Ioan Alin Moldoveanu.

Din punctul de vedere al candidatului independent la Primăria Câmpina, salvarea orașului poate veni atât de la cetățeni, prin taxele și impozitele pe care le plătesc, dar în mod special de la agenții economici. "Societățile comerciale din Câmpina pot salva orașul. Dar aceste societăți comerciale trebuie să aibă un sprijin nu de sută la sută, ci de mie la sută din partea administrației publice locale. Oamenii de afaceri trebuie să participe la dezvoltarea localității, pentru că ei sunt cei care aduc plus-valoarea necesară dezvoltării. În același timp, ei, oamenii de afaceri, vor să vadă că administrația locală are o viziune clară de dezvoltare, o strategie cu obiective concrete, în care susținerea mediului de afaceri local să fie o prioritate. Eu asta vreau să fac, un parteneriat cu mediul de afaceri câmpinean, cu toți oamenii de afaceri, în construirea proiectului meu pentru Câmpina", a declarat Alin Moldoveanu.
O altă soluție importantă pentru dezvotarea Câmpinei o reprezintă fondurile europene, dar aici Câmpina are o problemă din cauza blocării proiectelor cu fonduri europene de către ministerul Dezvoltării, motivul fiind corecția de aproape 7 milioane lei la Calea Dacia. "Există o singură soluție pentru rezolvarea acestei probleme - plata corecției pentru deblocarea fondurilor. Dar câmpineanul trebuie să mai știe un lucru - dacă se pierde procesul cu Ministerul Dezvoltării, cei care sunt răspunzători pentru această corecție financiară din administrația locală vor da banii înapoi. Îmi asum acest lucru. Mă voi îndrepta împotriva celor care au adus orașul în această situație!", spune Alin Moldoveanu. (video)

(Emisiune electorală realizată pentru candidatul independent Ioan Alin Moldoveanu, cod mandatar financiar 24200099)


18 Sep 2020 21:26 12192 vizualizari


Comentarii


  • 19.09.2020 02:48 Costel S. Domnule Alin Moldoveanu! Un primar independent este binevenit un Campina doar daca nu aplecati urechea la sugestiile nocive ale partidelor majoritare care nu au facut decat sa aduca orasul in faliment. Intrebare: Nu credeti ca mutarea fluxului rutier de pe DN1 prin Campina este cumva prea de tot? Asta ar presupune presiuni pe infrastructura locala, cresterea accidentelor rutiere, aglomeratie prin presiuni pe parcarile si asa inexistente, dar si poluare si discomfort pentru locuitorii ce platesc impozite.. Eu nu sunt de acord! AUTOSTRADA ESTE SOLUTIA, pana atunci mergeti ca si pana acum.. Respect!
748 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
564 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5716 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4493 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV