Ioan Alin Moldoveanu: "Voi fi partenerul tuturor agenților economici din localitate în construirea proiectului meu pentru Câmpina!"

Politică (Categoria articolului)

Candidatul independent la Primăria Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, consideră că principala problemă a municipiului în momentul de față este... FALIMENTUL, numai ratele, dobânzile și comisioanele la credite ridicându-se anul acesta la peste un milion de euro. "Oamenii trebuie să știe un lucru, în momentul în care o administrație locală contractează un credit, creditul acela îl face pe buzunarul câmpinenilor, pe impozitul pe care câmpineanul îl plătește. Când spun câmpinean, mă refer atât la persoanele fizice, cât și la agenții economici, pentru că, de fapt, foarte mulți bani vin de acolo, din cotele defalcate pe impozitul pe venit și TVA", spune Ioan Alin Moldoveanu.

Din punctul de vedere al candidatului independent la Primăria Câmpina, salvarea orașului poate veni atât de la cetățeni, prin taxele și impozitele pe care le plătesc, dar în mod special de la agenții economici. "Societățile comerciale din Câmpina pot salva orașul. Dar aceste societăți comerciale trebuie să aibă un sprijin nu de sută la sută, ci de mie la sută din partea administrației publice locale. Oamenii de afaceri trebuie să participe la dezvoltarea localității, pentru că ei sunt cei care aduc plus-valoarea necesară dezvoltării. În același timp, ei, oamenii de afaceri, vor să vadă că administrația locală are o viziune clară de dezvoltare, o strategie cu obiective concrete, în care susținerea mediului de afaceri local să fie o prioritate. Eu asta vreau să fac, un parteneriat cu mediul de afaceri câmpinean, cu toți oamenii de afaceri, în construirea proiectului meu pentru Câmpina", a declarat Alin Moldoveanu.
O altă soluție importantă pentru dezvotarea Câmpinei o reprezintă fondurile europene, dar aici Câmpina are o problemă din cauza blocării proiectelor cu fonduri europene de către ministerul Dezvoltării, motivul fiind corecția de aproape 7 milioane lei la Calea Dacia. "Există o singură soluție pentru rezolvarea acestei probleme - plata corecției pentru deblocarea fondurilor. Dar câmpineanul trebuie să mai știe un lucru - dacă se pierde procesul cu Ministerul Dezvoltării, cei care sunt răspunzători pentru această corecție financiară din administrația locală vor da banii înapoi. Îmi asum acest lucru. Mă voi îndrepta împotriva celor care au adus orașul în această situație!", spune Alin Moldoveanu. (video)

(Emisiune electorală realizată pentru candidatul independent Ioan Alin Moldoveanu, cod mandatar financiar 24200099)

10409 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Costel S. 19.09.2020 02:48 Domnule Alin Moldoveanu! Un primar independent este binevenit un Campina doar daca nu aplecati urechea la sugestiile nocive ale partidelor majoritare care nu au facut decat sa aduca orasul in faliment. Intrebare: Nu credeti ca mutarea fluxului rutier de pe DN1 prin Campina este cumva prea de tot? Asta ar presupune presiuni pe infrastructura locala, cresterea accidentelor rutiere, aglomeratie prin presiuni pe parcarile si asa inexistente, dar si poluare si discomfort pentru locuitorii ce platesc impozite.. Eu nu sunt de acord! AUTOSTRADA ESTE SOLUTIA, pana atunci mergeti ca si pana acum.. Respect!

Politică

2479 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

6697 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

Alte stiri recente

1168 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1526 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.