Sărbătoare la Clubul Pensionarilor din Câmpina cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

Eveniment (Categoria articolului)

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este marcată în fiecare an la 1 octombrie, iar acest lucru se întâmplă din anul 1990. Adunarea Generală a ONU a stabilit această sărbătoare în scopul promovării drepturilor persoanelor de vârsta a treia. La Câmpina, vârstnicii au fost sărbătoriți astăzi la Clubul Pensionarilor, alături de ei aflându-se primarul Horia Tiseanu, împreună cu consilierul personal Ioana Bumbăcea și conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Câmpina.

A fost o zi frumoasă, astăzi, la Clubul Pensionarilor, o zi cu foarte multe emoții. Mai întâi, primarul Horia Tiseanu le-a mulțumit celor prezenți pentru întreaga activitate în beneficiul Câmpinei și i-a asigurat că va sprijini în continuare Clubul Pensionarilor, înființat în Câmpina în urmă cu patru ani, club care funcționează în incinta Căminului Petrol. (video) Primarul a prezentat în fața pensionarilor principalele proiecte de investiții derulate în ultimii ani sau aflate în curs de derulare, cu fonduri de la bugetul local sau fonduri europene. Președintele CAR Câmpina, Marian Niculescu, a vorbit despre semnificația Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, iar apoi, împreună cu Ecaterina Dimulescu, consilier în cadrul CAR, a oferit diplome de excelență unor foști angajați ai instituției, acum pensionari, persoane care au lucrat zeci de ani în cadrul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Câmpina.
Au urmat momentele artistice și probabil că aici au fost cele mai mari emoții pentru sărbătoriții zilei, mai ales că am văzut și lacrimi în ochii unora dintre ei. Au cântat și i-au încântat pe cei prezenți în sală: Grupul Vocal "Celeste" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" (coordonat de prof. Elisabeta Milea și Dana Ștefan), Grupul Vocal "Mugurași de primăvară" de la Clubul Copiilor din Câmpina (coordonat de prof. Alice Botoacă), Valentina Ivan - elevă în clasa a XI-a la Colegiul "Grigorescu", o tânără cu o voce excepțională și trubadurul sufletelor, Alexandru Ștefan - Sașa, care a interpretat melodii vechi, superbe, din repertoriul internațional. (video) La final, sărbătoriții zilei au fost invitați la un bufet în aer liber.

6300 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1494 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2767 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

72 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

192 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.