CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

20 de persoane au rămas blocate în lift la ambulatoriul Spitalului Municipal Câmpina. Printre acestea, 10 copii

- Actualitate -

20 de persoane au rămas blocate în lift la ambulatoriul Spitalului Municipal Câmpina. Printre acestea, 10 copii

O situație mai puțin obișnuită s-a întâmplat în urmă cu puțin timp la Spitalul Municipal Câmpina. 20 de persoane (10 copii, 9 mămici și o infirmieră) au rămas blocate în lift, între primul și al doilea etaj. Este vorba despre un lift din ambulatoriul spitalului, acolo unde nu există liftieră.

Mămicile s-au panicat și au sunat la 112 și, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt de la ISU Prahova, pompierii militari au intervenit pentru deblocarea liftului și scoaterea în siguranță a tuturor persoanelor aflate acolo.
Cei zece copii au vârste cuprinse între 0 și 2 ani. Acești copii sunt internați în spital împreună cu mămicile lor și au fost trimiși din secție la diverse cabinete de specialitate din ambulatoriu pentru consultații. Deși grupul era destul de numeros, toate persoanele s-au urcat în același lift și, cel mai probabil, s-a depășit limita de greutate admisă, după cum ne-au precizat surse din cadrul spitalului. Prin urmare, liftul s-a blocat și, bineînțeles, a intervenit panica.


12 Sep 2017 11:50 4232 vizualizari


Comentarii


373 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
462 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
540 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1154 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV