CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

HidroPrahova nu permite, deocamdată, asfaltarea Străzii Vlahuță, spune că pe Câmpineanu se circulă rezonabil, dar anunță că va repara Fabricii pe 30 mp

- Actualitate -

HidroPrahova nu permite, deocamdată, asfaltarea Străzii Vlahuță, spune că pe Câmpineanu se circulă rezonabil, dar anunță că va repara Fabricii pe 30 mp

Primăria Câmpina a trimis o adresă societății HidroPrahova prin care solicită să intervină de urgență pentru "remedierea deficiențelor" de pe străzile Alexandru Vlahuță, Ion Câmpineanu și Fabricii, acolo unde, în urma lucrărilor de canalizare, carosabilul arată jalnic.

Adresa Primăriei o aveți în facsimilul nr. 1 și o puteți citi integral. Din păcate, răspunsul HidroPrahova nu este cel pe care ni l-am fi dorit. În privința Străzii Alexandru Vlahuță (despre care noi am scris de nenumărate ori; foto), conducerea HidroPrahova menționează faptul că nu s-a finalizat, încă, litigiul cu Cast Bănești, aflat pe rolul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României. "În conformitate cu prevederile contractului, antreprenorul Cast SRL avea obligația să aducă la starea inițială carosabilul, după executarea lucrărilor la rețeaua de canalizare, pe o suprafață de 456,5 mp. După efectuarea expertizei judicare dispuse de instanța arbitrală, beneficiarul va fi în măsură să vă comunice măsurile urgente pe care le consideră necesare pentru aducerea carosabilului la starea inițială, ținând cont de faptul că, în prezent, HidroPrahova are în lucru documentația de atribuire pentru inițierea unei proceduri de achiziție publică pentru desemnarea altui antreprenor care să continue lucrările neexecutate", se arată în răspunsul conducerii HidroPrahova. (Facsimil nr. 2)

Referitor la Strada Ion Câmpineanu, HidroPrahova spune că, după lucrările de canalizare, a fost adus carosabilul la starea inițială pe 912 mp, că nu există suprafețe vălurite, praguri, gropi sau crăpături care să împiedice traficul rutier, dar "dacă apar degradări care împiedică sau pun în pericol desfășurarea traficului în zonă vom interveni cu celeritate". (Facsimil nr. 3)
În privința Străzii Fabricii, se precizează că antreprenorul a adus carosabilul la starea inițială pe 1.694 mp, dar există o suprafață de 30 mp degradată, cu urme de tasări și un indice de uzură de categorie "mediu". Pe această porțiune, HidroPrahova va reface carosabilul. (Facsimil nr. 4)
La finalul răspunsului transmis Primăriei Câmpina, HidroPrahova își cere scuze câmpinenilor din zonele unde lucrările nu au fost finalizate și unde există un real disconfort creat de faptul că SC Cast a reziliat unilateral contractul de execuție.


04 Sep 2017 10:25 3786 vizualizari


Comentarii


  • 06.09.2017 10:30 cc Strada Ion Campineanu este jalnica...nu a mai fost reparata de ani de zile, terenul aluneca iar traficul este din ce in ce mai mare...Cetatenii isi platesc darile la primarie...rusine sa va fie!
  • 04.09.2017 13:13 Mihai Ceea ce face hidro fata de Câmpina este o foarte mare bătaie de joc! De ce nu vor autoritățile campinene sa ieșim din hidro, cu orice risc?
  • 04.09.2017 12:50 MM Se circula rezonabil pe Câmpineanu pana se v a duce strada de râpă prin alunecării de teren care deja au mai facut niste smulgeri de tevii (gaze,apa)dar cui ii pasa?Aceasta strada nu este bagata in seama de nimeni nici de.La primărie ,nici de la Hidro si observ ca este buna numai sa fie folosita cand au ei nevoie ,cu orice risc.Rusine!
341 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
617 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2810 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1096 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV