CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineanul Valentin Negoiță este noul antrenor al formației CS Cornu

- Sport -

Câmpineanul Valentin Negoiță este noul antrenor al formației CS Cornu

Perioada pre-competițională este una în care se ”așează” lucrurile la echipele de fotbal, inclusiv la nivelul băncilor tehnice. 

CS Cornu a avut de lucru la capitolul ”băncii tehnice”, după plecarea lui Dragoș Mihalache. Conducerea cornenilor s-a înțeles cu Valentin Negoiță, cel care în iarnă trebuia să preia formația de Liga a 3-a, Tricolorul Breaza și care, în prezent, este antrenor în cadrul Academiei MX Pro.
Fost jucător la Poiana Câmpina, Petrolul Ploiești, Steaua București, Valentin Negoiță - care în primăvară a împlinit 56 ani - este unul dintre tehnicienii dedicați fotbalului și care pune pasiune în ceea ce face, mai ales după experiența de aproape un deceniu în Irlanda.


05 Jul 2024 21:53 1183 vizualizari


Comentarii


  • 06.07.2024 05:18 diss Mult succes Vali! O echipă formată din doi foști " poienari" și mai ales dedicați total fotbalului, Nicu Vereu- Vali Negoiță, sunt sigur că va face o treabă excelentă .Și uite că la Cornu se poate în timp ce la Cămpina, un oraș cu vechi tradiții fotbalistice și cu o echipă ,Poiana Cămpina, care făcea legea prin div.B fiind foarte aproape de promovare în div.A, nu mai există decăt niște urme vagi de fotbal.O echipă a Primăriei care se zbate în anonimat, nici nu știu pentru ce se mai cheltuiesc bani din bugetul local,și vreo două echipe susținute mai ales de ambițiile unor foști fotbaliști dar fără șanse reale de trecere la un nivel superior.La juniori și copii stăm mai bine , aici pasiunea și munca unui Mircea Hagianu sau Roberto Opanschi se vede iar mulți juniori au fost transferați la echipe de div.B ,A sau chiar prin străinătate .Foarte , foarte puțin pentru un oraș care " respira" fotbal și care are și un buget considerabil.Și ce ar ca după doi primari, amăndoi paraleli cu fenomenul fotbal și cărora nu le-a păsat decăt de imaginea și afacerile personale, să vină o doamnă și să reînvie la Cămpina acest sport? Posibilități sunt o grămadă dar tare mă tem că, la fel ca în ultimii 20 de ani, doamna Nistor nu va avea ca prioritate sportul și cel mai probabil va fi înconjurată de niște consilieri pentru sport numiți pe criterii politice care habar nu au ce impact benefic ar avea pentru un oraș care moare, încet dar sigur, înființarea unui club puternic.Au antrenori în zonă, au un stadion, la Poiana, care este aproape în paragină, au fonduri suficiente și ar mai rămăne doar dorința și implicarea totală într-un proiect care i-ar putea aduce doamnei Nistor mai multe " puncte electorale" decăt dacă ar asfalta întregul oraș.Sincer nu am mari speranțe, dar speranța moare ultima, nu?🤭
352 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
502 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
526 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
785 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV