Ultima zi a anului a adus redeschiderea circulației pe Calea Doftanei, din Câmpina, până la intersecția cu Strada Ecaterina Teodoroiu

Actualitate (Categoria articolului)

Calea Doftanei - una dintre marile probleme ale Câmpinei. După instalarea noii administrații locale rezultate în urma alegerilor din 27 septembrie, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normalitate, lucrările au avansat, iar astăzi, 31 decembrie, în ultima zi a anului 2020, s-a redeschis circulația pe Calea Doftanei, până la intersecția cu Strada Ecaterina Teodoroiu.

Lucrările sunt întârziate, trebuie menționat acest lucru. La finalul lui 2020, asfaltarea ar fi trebuit să se treacă de intersecția dintre Calea Doftanei și Strada Bobâlna, mai ales că termenul pentru finalizarea canalizării este în primăvara anului viitor. Vă reamintim că firma Kato Services a câștigat atât lucrarea de canalizare, realizată prin HidroPrahova, cu fonduri europene, cât și lucrarea de asfaltare a străzii, pentru care precedenta administrație câmpineană a accesat și un credit bancar. Că din creditul respectiv, până la 1 octombrie 2020 nu se făcuse nicio plată, pentru că nu se făcuseră lucrări, este o altă discuție...
Acum, lucrarea se desfășoară într-un alt ritm, mai susținut, ajungându-se deja la intersecția cu Strada Ecaterina Teodoroiu. În acest context, în această dimineață, în ultima zi a anului 2020, a fost reluată circulația rutieră pe Calea Doftanei până la intersecția amintită. Poliția atrage atenția că pentru conducătorii auto care vin dinspre Cartierul Turnătorie pe Strada Ecaterina Teodoroiu și vor să meargă spre Telega, Brebu, Valea Doftanei, Voila etc se menține devierea pe Strada Fabricii. De altfel, chiar în această dimineață, cu puțin timp înaintea redeschiderii traficului rutier pe segmentul amintit, la intersecția Calea Doftanei cu Strada Ecaterina Teodoroiu au fost prezenți primarul Alin Moldoveanu și alți reprezentanți ai Primăriei, dar și reprezentanți ai Poliției Municipale - Biroul Rutier, fiind puse la punct toate detaliile dinaintea redeschiderii circulației.

6299 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Valentin 31.12.2020 14:56 Buna ziua! E foarte bine ca, in sfârșit, s-a finalizat acest segment! Semnalul meu de alarma e calitatea covorului asfaltic....in valuri!! Păcat, pentru o lucrare noua!! Poate dl Primar va lua atitudine....

Actualitate

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1604 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.