CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Schimbare de candidat la Primăria Poiana Câmpina din partea PMP

- Politică -

Schimbare de candidat la Primăria Poiana Câmpina din partea PMP

Partidul Mișcarea Populară și-a desemnat un nou candidat la Primăria comunei Poiana Câmpina, pentru alegerile locale din 5 iunie. Este vorba despre Adrian Mănătuică, un om de afaceri în vârstă de 37 de ani.

Inițial, candidatul PMP la Primăria Poiana a fost Daniel Nenu, cel care este și președinte al organizației locale a partidului. Ulterior, însă, după cum ne-au informat reprezentanții PMP, în urma sondajelor de opinie realizate în localitate, s-a luat decizia schimbării candidatului. Adrian Mănătuică are, după cum spuneam, 37 de ani, este de profesie inginer, licențiat în Controlul calității alimentare, iar în prezent își conduce propria afacere. 
"Mă bucur că Adrian Mănătuică s-a alăturat echipei noastre și că și-a asumat candidatura pentru Primăria Poiana Câmpina. Este o persoană foarte serioasă și cu destulă notorietate în rândul alegătorilor. Cred că acum echipa PMP de la Poiana Câmpina este mult mai aproape de obținerea unui rezultat extraordinar la alegerile locale, poate chiar de câștigarea alegerilor. Îi urez mult succes atât candidatului nostru la Primărie, cât și președintelui organizației locale, Daniel Nenu, căruia îi mulțumesc și pentru consolidarea echipei PMP de la Poiana", a declarat Ioan Adrian Pițigoi, coordonatorul PMP în Colegiul 2.


21 Apr 2016 11:02 7386 vizualizari



Comentarii






1427 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
569 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1991 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1798 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV