Schimbare de candidat la Primăria Poiana Câmpina din partea PMP

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară și-a desemnat un nou candidat la Primăria comunei Poiana Câmpina, pentru alegerile locale din 5 iunie. Este vorba despre Adrian Mănătuică, un om de afaceri în vârstă de 37 de ani.

Inițial, candidatul PMP la Primăria Poiana a fost Daniel Nenu, cel care este și președinte al organizației locale a partidului. Ulterior, însă, după cum ne-au informat reprezentanții PMP, în urma sondajelor de opinie realizate în localitate, s-a luat decizia schimbării candidatului. Adrian Mănătuică are, după cum spuneam, 37 de ani, este de profesie inginer, licențiat în Controlul calității alimentare, iar în prezent își conduce propria afacere. 
"Mă bucur că Adrian Mănătuică s-a alăturat echipei noastre și că și-a asumat candidatura pentru Primăria Poiana Câmpina. Este o persoană foarte serioasă și cu destulă notorietate în rândul alegătorilor. Cred că acum echipa PMP de la Poiana Câmpina este mult mai aproape de obținerea unui rezultat extraordinar la alegerile locale, poate chiar de câștigarea alegerilor. Îi urez mult succes atât candidatului nostru la Primărie, cât și președintelui organizației locale, Daniel Nenu, căruia îi mulțumesc și pentru consolidarea echipei PMP de la Poiana", a declarat Ioan Adrian Pițigoi, coordonatorul PMP în Colegiul 2.

6650 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

4074 vizualizari
28 sept. 2020 08:45

Comunicat din partea președintelui PMP Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi

8 comentarii

Am primit la redacție un comunicat de presă semnat de președintele Partidului Mișcarea Populară Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi, pe care îl redăm integral:

2709 vizualizari
25 sept. 2020 20:22

Mesajul lui Nicolae Moisescu pentru electoratul câmpinean

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu, a transmis un mesaj pentru electoratul câmpinean, acum, practic, la finalul campaniei electorale. Iată mesajul:

Alte stiri recente

1068 vizualizari
29 sept. 2020 11:47

Atenție! Direcția Economică a Primăriei Câmpina se închide marți, la ora 12.00, pentru dezinfecție. O angajată este confirmată cu COVID-19

Direcția Economică a Primăriei Câmpina, instituție aflată pe Calea Doftanei, se închide astăzi, 29 septembrie 2020, pentru efectuarea operațiunii de dezinfecție în întreaga incintă. Măsura a fost luată după ce o angajată a Direcției Economice a fost confirmată cu COVID-19.

1389 vizualizari
29 sept. 2020 10:38

Patru accidente produse aproape în același timp, pe DN1, în zona comunei Cornu

Patru accidente rutiere, în care au fost implicate patru autoturisme, o dubiță și un TIR, s-au produs marți dimineață pe DN1, în zona comunei Cornu. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, accidentele au avut loc aproape concomitent, cel mai probabil din cauza carosabilului ud și a vizibilității destul de reduse.