Schimbare de candidat la Primăria Poiana Câmpina din partea PMP

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară și-a desemnat un nou candidat la Primăria comunei Poiana Câmpina, pentru alegerile locale din 5 iunie. Este vorba despre Adrian Mănătuică, un om de afaceri în vârstă de 37 de ani.

Inițial, candidatul PMP la Primăria Poiana a fost Daniel Nenu, cel care este și președinte al organizației locale a partidului. Ulterior, însă, după cum ne-au informat reprezentanții PMP, în urma sondajelor de opinie realizate în localitate, s-a luat decizia schimbării candidatului. Adrian Mănătuică are, după cum spuneam, 37 de ani, este de profesie inginer, licențiat în Controlul calității alimentare, iar în prezent își conduce propria afacere. 
"Mă bucur că Adrian Mănătuică s-a alăturat echipei noastre și că și-a asumat candidatura pentru Primăria Poiana Câmpina. Este o persoană foarte serioasă și cu destulă notorietate în rândul alegătorilor. Cred că acum echipa PMP de la Poiana Câmpina este mult mai aproape de obținerea unui rezultat extraordinar la alegerile locale, poate chiar de câștigarea alegerilor. Îi urez mult succes atât candidatului nostru la Primărie, cât și președintelui organizației locale, Daniel Nenu, căruia îi mulțumesc și pentru consolidarea echipei PMP de la Poiana", a declarat Ioan Adrian Pițigoi, coordonatorul PMP în Colegiul 2.

6226 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

584 vizualizari
17 feb. 2020 21:37

ProRomânia și-a stabilit candidatul pentru Primăria Câmpina - Liviu Davidescu

Scena politică locală cunoaște efervescența specifică oricărei perioade pre-electorale, partidele fiind în căutarea candidaților care să le aducă un număr cât mai mare de voturi, iar candidații (unii dintre ei, pentru că există și astfel de cazuri) în căutarea partidelor care să-i susțină. ProRomânia, un partid destul de mic și mai puțin activ pe scena politică locală, și-a desemnat zilele trecute candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina - Liviu Davidescu.

3169 vizualizari
03 feb. 2020 12:16

Mihaela Voicilă a demisionat de la conducerea Organizației PSD Câmpina

5 comentarii

Mihaela Voicilă a demisionat din funcția de președinte al Organizației Câmpina a PSD, demisia sa fiind transmisă Organizației Județene la sfârșitul săptămânii trecute, pe 31 ianuarie 2020. După cum ne-a declarat președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, la Câmpina va fi numită o conducere interimară care va avea ca sarcină organizarea de alegeri interne într-o perioadă cât mai scurtă.

Alte stiri recente

360 vizualizari
17 feb. 2020 22:37

Începe reabilitarea termică a Blocului 12 de pe Strada Victoriei din Câmpina

La aproape un an și jumătate de la semnarea contractului de finanțare dintre Primăria Câmpina și Agenția de Dezvoltare Regională Sus-Muntenia, zilele acestea vor începe, în sfârșit, lucrările de reabilitare termică a Blocului nr.12 de pe Strada Victoriei. Anunțul a fost făcut de primarul Horia Tiseanu în cadrul dezbaterii publice asupra proiectului bugetului local pe anul 2020. Lucrările vor fi finanțate în cea mai mare parte din fonduri europene.

909 vizualizari
17 feb. 2020 20:44

Incendiu de vegetație la Bănești

În cursul zilei de luni, 17 februarie, ISU Prahova a intervenit la mai multe incendii de vegetație uscată - la Ploiești și în comunele Bărcănești și Bănești.