CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cu invitați de marcă și o atmosferă occidentală, s-au redeschis terenurile de tenis din Câmpina, Strada Pictor Grigorescu

- Eveniment -

Cu invitați de marcă și o atmosferă occidentală, s-au redeschis terenurile de tenis din Câmpina, Strada Pictor Grigorescu

După mulți ani de pauză, sâmbătă, 20 mai 2023, s-au redeschis terenurile de tenis din Câmpina, din Strada Pictor Grigorescu, noua lor titulatură fiind Tenis Premium Club by tenisshop.ro.

A fost o zi cu totul și cu totul specială - cu o atmosferă demnă de marile evenimente sportive internaționale din ”sportul alb”, cu invitați de marcă, dar mai ales cu multe proiecte și cu dorința de a readuce Câmpina pe harta tenisului românesc.
Inițiativa aparține câmpinenilor Dragoș și Andrei Enache, care și-au propus să revigoreze tenisul din Câmpina prin redeschiderea acestei baze sportive unanim apreciate ca fiind una de nivel național. Vor fi ore destinate inițierii copiilor în tainele acestui frumos sport, va exista posibilitatea închirierii terenurilor de către cei care practică ”sportul alb”, dar - poate cel mai important - vor fi și competiții. Mai întâi vor fi competiții juvenile, de nivel național, dar și competiții de seniori, diverse trofee și turnee. Nu în ultimul rând, vor fi aduse baloane, pentru a se putea desfășura partide de tenis și pe timpul iernii, dar va fi refăcut și terenul de fotbal.
La redeschiderea oficială a terenurilor de tenis au fost prezenți mai mulți invitați de marcă: președintele Federației Române de Tenis - George Cosac, antrenorul emerit de tenis - Dumitru Hărădău, dar și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, fiecare adresând câteva cuvinte selectului auditoriu. De asemenea, a fost și reprezentantul partenerului - tenisshop.ro, care a vorbit inclusiv despre posibilitatea de a deschide un magazin cu produse specifice tenisului de câmp, chiar la Câmpina, cel mai probabil, chiar în incinta bazei sportive din Strada Pictor Nicolae Grigorescu. A urmat o scurtă ședință de inițiere a câtorva copii, care au avut privilegiul de a sta de vorbă și de a face chiar câteva exerciții cu marele antrenor Dumitru Hărădău. În cele din urmă, pe terenul principal a avut loc un meci demonstrativ de dublu, pe teren aflându-se jucători din circuitul profesionist ATP - Răzvan Codescu, Dan Tomescu, germanul Luca Sobbe (invitat de onoare) și antrenorul Andrei Enache. Un spectacol de înaltă ținută, apreciat de toți cei prezenți.
Terenurile de tenis au fost amenajate în anii 1977-1978, prima competiție importantă găzduită aici fiind Balcaniada de juniori în anul 1978. De asemenea, de-a lungul anilor, aici au avut loc diverse turnee și campionate naționale de juniori, dar în ultimii ani totul părea să fi intrat într-un con de umbră. Pentru Câmpina este o bucurie că există oameni care se apleacă asupra acestui domeniu, readuc în circuitul competițional această bază sportivă și repun Câmpina pe harta tenisului de câmp românesc.


20 May 2023 20:15 7886 vizualizari


Comentarii


  • 23.05.2023 08:44 Radu Gheorghe Cat e ora de inchiriat terenul?
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
721 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
605 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
745 vizualizari 10 Jul 2024 23:42 O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

Începând de miercuri, 10 iulie 2024, timp de o săptămână, în holul principal al Casei Tineretului poate fi admirată o expoziție de arhitectură. Este vorba de o expoziție itinerantă din cadrul Bienalei de Arhitectură Oltenia - Muntenia.

citeste mai mult
2463 vizualizari 02 Jul 2024 18:51 Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia, a urcat pe scenă la finalul spectacolului din cadrul evenimentului ”Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, organizat de Asociația Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV