Accident la Poiana Câmpina. O maşină a ajuns pe calea ferată

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puţin timp, la Poiana Câmpina, pe drumul judeţean care face legătura cu satul Bobolia, s-a produs un accident de circulaţie. Conducătorul unui autoturism marca Skoda, care se deplasa spre Bobolia, la un moment dat, din motive necunoscute, a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens, unde a fost evitat în ultimul moment de un alt autoturism şi apoi s-a oprit pe calea ferată.

Este foarte posibil ca șoferul Skodei, un tânăr în vârstă de 27 ani, să fi suferit o criză de epilepsie la volan. Cel puțin, asta reiese din primele declarații ale martorilor. Tânărul nu este rănit grav, dar a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina pentru investigaţii suplimentare. Pasagerii din autoturismul care a fost la un pas să se izbească de Skoda, o familie cu doi copii, au suferit atac de panică în momentul în care au văzut Skoda venind direct spre ei. Mașina lor a fost avariată, pentru că, în încercarea de a evita coliziunea, șoferul a lovit bordura, din impact rezultând ruperea unei roţi.
În prezent, la locul accidentului, pe lângă echipajele de la poliție și ISU, s-a deplasat şi un reprezentant al CFR. Din păcate, nu există momentan niciun utilaj disponibil pentru tractarea maşinii de pe calea ferată. Reprezentantul CFR prezent la faţa locului a precizat că un tren ar avea loc să treacă pe lângă maşină, dar ar trebui informat mecanicul de locomotivă. În momentul de faţă încă nu s-a luat o decizie dacă va fi restricţionat traficul feroviar sau nu.

13197 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1686 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1416 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

447 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

99 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.