Accident la Poiana Câmpina. O maşină a ajuns pe calea ferată

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puţin timp, la Poiana Câmpina, pe drumul judeţean care face legătura cu satul Bobolia, s-a produs un accident de circulaţie. Conducătorul unui autoturism marca Skoda, care se deplasa spre Bobolia, la un moment dat, din motive necunoscute, a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens, unde a fost evitat în ultimul moment de un alt autoturism şi apoi s-a oprit pe calea ferată.

Este foarte posibil ca șoferul Skodei, un tânăr în vârstă de 27 ani, să fi suferit o criză de epilepsie la volan. Cel puțin, asta reiese din primele declarații ale martorilor. Tânărul nu este rănit grav, dar a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina pentru investigaţii suplimentare. Pasagerii din autoturismul care a fost la un pas să se izbească de Skoda, o familie cu doi copii, au suferit atac de panică în momentul în care au văzut Skoda venind direct spre ei. Mașina lor a fost avariată, pentru că, în încercarea de a evita coliziunea, șoferul a lovit bordura, din impact rezultând ruperea unei roţi.
În prezent, la locul accidentului, pe lângă echipajele de la poliție și ISU, s-a deplasat şi un reprezentant al CFR. Din păcate, nu există momentan niciun utilaj disponibil pentru tractarea maşinii de pe calea ferată. Reprezentantul CFR prezent la faţa locului a precizat că un tren ar avea loc să treacă pe lângă maşină, dar ar trebui informat mecanicul de locomotivă. În momentul de faţă încă nu s-a luat o decizie dacă va fi restricţionat traficul feroviar sau nu.

13195 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4285 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3228 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

171 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

177 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).