CS Câmpina - primul sezon, primul trofeu

Sport (Categoria articolului)

UPDATE - În primul meci sub egida FRF, CS Câmpina va juca în deplasare, joi, 8 iunie, de la ora 17.30, cu campioana judeţului Dâmboviţa, formaţia Unirea Ungureni.
După un sezon de excepţie, CS Câmpina a câştigat sâmbătă meciul de baraj de la Cornu pentru stabilirea campioanei judeţului Prahova la juniori A, învingând cu scorul de 3-0 formaţia Unirea Cocorăştii Colţ.

La primul său sezon, CS Câmpina a defilat în Seria a II-a a campionatului judeţean de juniori A, trupa antrenată de Roberto Opatchi, secondat de la începutul lunii mai şi de Claudiu Dumitrescu, înscriind 111 goluri şi obţinând 16 victorii şi o remiză în 18 etape. La finalul sezonului regulat, CS Câmpina a jucat la Cornu, pe un teren foarte bun, meciul de baraj pentru stabilirea campioanei, cu câştigătoarea Seriei I, Unirea Cocorăştii Colţ. După 0-0 la pauză, câmpinenii au avut o repriză secundă mult mai bună, impunându-se categoric cu scorul de 3-0 şi adjudecându-şi astfel primul trofeu după chiar primul sezon.
Acum, FRF urmează să anunţe locul şi datele de desfăşurare ale etapelor zonale, la care CS Câmpina va reprezenta judeţul Prahova, fiind pentru prima dată după 1989 când o echipă câmpineană se califică la etapa zonală a juniorilor A (video).
Din vară, majoritarea componenţilor acestei echipe termină junioratul şi ar trebui o discuţie foarte serioasă privind viitorul echipei, o discuţie publică, fiind vorba de bani publici, pentru că o astfel de decizie nu trebuie luată de o mână de oameni, după criterii şi interese neclare, fără o justificare corectă.

7549 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1855 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2168 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

747 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

156 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.