Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Sport (Categoria articolului)

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Începutul a fost unul echilibrat, jocul disputându-se mai mult la mijlocul terenului, acolo unde fiecare dintre echipe a dorit să-și impună superioritatea. Apoi, gazdele au deschis scorul prin Anghel, în minutul 23, pentru ca după numai cinci minute, min. 28, prin Negotei să-și dubleze avantajul. La jumătatea reprizei secunde, în minutul 68, același Negotei trimite mingea în vinclu, pentru ca în minutul 83, D. Dumitru să stabilească scorul final, un 4-0 fără dubii pentru brezeni.
La fluierul arbitrului ploieștean Andrei Moroiță s-au aliniat următoarele echipe:
Tricolorul Breaza: Neacșu (86 Negreanu) - Prodan, Anghel, O. Gheorghe, Mușea, Roșu (71 Ștefănoiu), Duricu, Catană (86 Nedelcu), Dumitru, Negotei (70 Dumitrache), Dogaru (54 Popa).
CS Câmpina: Antal - Coman, Merluță, Năstase, Nichifor (87 Diaconu), Bej, C. Dumitrescu (71 Duță), Botoșneanu (78 D. Marin), Petrescu, Badea, Dedu.
Runda viitoare, brezenii vor merge la Ploiești, pentru a întâlni formația Petrolul 95 Ploiești, în vreme ce CS Câmpina va primi pe terenul sintetic de la Căminul Petrol vizita echipei CS Mănești.
Rezultatele acestei etape - aici.

2594 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 02.04.2023 15:55 S-a transat “ rivalitatea” Breaza-Campina. Scorul este edificator, bani multi cheltuiti degeaba…la Campina desigur.

Sport

1634 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

842 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

1590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

762 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.