CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

- Sport -

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Începutul a fost unul echilibrat, jocul disputându-se mai mult la mijlocul terenului, acolo unde fiecare dintre echipe a dorit să-și impună superioritatea. Apoi, gazdele au deschis scorul prin Anghel, în minutul 23, pentru ca după numai cinci minute, min. 28, prin Negotei să-și dubleze avantajul. La jumătatea reprizei secunde, în minutul 68, același Negotei trimite mingea în vinclu, pentru ca în minutul 83, D. Dumitru să stabilească scorul final, un 4-0 fără dubii pentru brezeni.
La fluierul arbitrului ploieștean Andrei Moroiță s-au aliniat următoarele echipe:
Tricolorul Breaza: Neacșu (86 Negreanu) - Prodan, Anghel, O. Gheorghe, Mușea, Roșu (71 Ștefănoiu), Duricu, Catană (86 Nedelcu), Dumitru, Negotei (70 Dumitrache), Dogaru (54 Popa).
CS Câmpina: Antal - Coman, Merluță, Năstase, Nichifor (87 Diaconu), Bej, C. Dumitrescu (71 Duță), Botoșneanu (78 D. Marin), Petrescu, Badea, Dedu.
Runda viitoare, brezenii vor merge la Ploiești, pentru a întâlni formația Petrolul 95 Ploiești, în vreme ce CS Câmpina va primi pe terenul sintetic de la Căminul Petrol vizita echipei CS Mănești.
Rezultatele acestei etape - aici.


01 Apr 2023 18:51 2700 vizualizari


Comentarii


  • 02.04.2023 15:55 diss S-a transat “ rivalitatea” Breaza-Campina. Scorul este edificator, bani multi cheltuiti degeaba…la Campina desigur.
1737 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1452 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
942 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
642 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV