Anunț umanitar. Un tânăr de 30 de ani, proaspăt tătic, are nevoie de sprijin financiar în lupta cu cancerul

Social (Categoria articolului)

Dan Grigore este un tânăr de 30 de ani, ploieștean la origini, care în prezent locuiește la Popești Leordeni. Un tânăr asemeni multor altora, cu o viață obișnuită, cu o soție minunată, cu un bebeluș dorit și iubit, cu o mare pasiune pentru fotbal, fiind fan înfocat al Petrolului. Dar numai în câteva luni, viața acestui om s-a schimbat radical.

La sfârșitul anului 2019, Dan Grigore a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Un diagnostic cumplit pus unui om care nu a suferit niciodată de nicio boală, un om care nici măcar nu fumează, care nu a dat vreodată semne de slăbiciune fizică. Din datele pe care le are de la doctori, în momentul de față cancerul este inoperabil, dar urmează o serie de investigații prin care să stabilească cursul tratamentului. Din păcate, luna trecută, Dan a suferit și o operație de urgență la inimă, din cauza unor complicații, iar acest lucru întârzie tratamentul oncologic și... complică situația financiară a familiei. Acum, Dan este internat și se recuperează după operația de la inimă, urmând ca atunci când se va simți mai bine să înceapă tratamentul pentru cancer. Costurile medicale, până în acest moment, se ridică la 30.000 lei. Dar urmează lupta cu cancerul, despre care nu se știe cât va dura și cât va costa. Drumul va fi lung și greu, iar Dan are nevoie de sprijin din partea noastră, a tuturor.
Prietenii familiei Grigore au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Dan, de altfel ei au fost cei care ne-au și contactat, sperând că printre cititorii noștri se află și oameni care pot întinde o mână de ajutor.

Cei care doresc și au posibilitatea să-l ajute pe Dan Grigore o pot face donând bani în următoarele conturi deschise pe numele soției lui Dan – Maria Cristina Grigore (la depunere, trebuie să se precizeze că suma reprezintă DONAȚIE):
Lei: RO66INGB0000999901781516
Euro: RO56INGB0000999910125830 

Pentru cei care au REVOLUT, se poate face transferul în contul beneficiarului Maria Cristina Grigore:
IBAN: GB32 REVO 0099 7084 4609 89
BIC: REVOGB21

(Foto - din arhiva personală a familiei Grigore)

3181 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

7022 vizualizari
21 iul. 2021 09:05

"Van Damme" a comis-o din nou. A spart geamurile Pieței Centrale Câmpina

UPDATE - Miercuri, în jurul orei 9.30, "Van Damme" era din nou în zona pieței. I se dăduse drumul de la Spitalul Voila, fără să fie anunțați polițiștii. A fost chemată Poliția Municipală, iar un echipaj l-a ridicat și l-a dus la sediul instituției.

Marți seară, în jurul orei 21.40, o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice a spart cu o lopată geamurile Pieței Centrale Câmpina - 12 geamuri și ușa laterală. Polițiștii au identificat persoana respectivă pe baza înregistrărilor camerelor video de supraveghere montate la piață. Este vorba despre un individ cunoscut în Câmpina sub porecla "Van Damme", cu antecedente penale. Încă din timpul nopții a fost reținut și internat la Spitalul de Psihiatrie Voila, fiind băut, plin de sânge și extrem de agitat.

3191 vizualizari
20 iul. 2021 09:15

Potop la Bușteni. 30 de locuințe inundate și trafic blocat din cauza aluviunilor

1 comentarii

A plouat torențial la Bușteni în noaptea de luni spre marți. A fost o rupere de nori în urma căreia 30 de locuințe au fost inundate, iar DN1 blocat de aluviuni. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a mobilizat la fața locului mai multe echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere și două motopompe pentru a ajuta la evacuarea apei din gospodăriile oamenilor. De asemenea, a fost trimis și un echipaj de prim-ajutor.

Alte stiri recente

1563 vizualizari
26 iul. 2021 20:02

”Regulamentul unui consiliu local nu trebuie să restrângă drepturile recunoscute de lege”

1 comentarii

Afirmația aparține lui Mihai Apostolache - conferențiar universitar doctor la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, director al Centrului de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative. De asemenea, Apostolache a fost deputat în perioada 2004-2012 și, în prezent, este președintele partidul Prahova în Acțiune. Într-o postare pe pagina sa de Fcebook, Mihai Apostolache s-a referit la situația de la Câmpina, privind încercarea unor consilieri de a pune pumnul în gura presei. Detalii - aici.

2399 vizualizari
26 iul. 2021 19:46

Sacrificarea presei, o necesitate pentru ”dezvoltarea” Câmpinei

1 comentarii

La începutul acestui mandat ne-am bucurat că fața Consiliului Local s-a schimbat. Și chiar ne gândeam că vin oameni noi, care, chiar dacă nu vor avea experiența administrativă și ”șulfăneala” politică a predecesorilor lor, măcar vor avea mai multă bună credință, vor veni cu idei noi, constructive și vom asista la o dezvoltare a Câmpinei fără precedent. Am sperat că vor fi oameni care gândesc cu capul lor, nu ce scrie în agendele altora!