Anunț umanitar. Un tânăr de 30 de ani, proaspăt tătic, are nevoie de sprijin financiar în lupta cu cancerul

Social (Categoria articolului)

Dan Grigore este un tânăr de 30 de ani, ploieștean la origini, care în prezent locuiește la Popești Leordeni. Un tânăr asemeni multor altora, cu o viață obișnuită, cu o soție minunată, cu un bebeluș dorit și iubit, cu o mare pasiune pentru fotbal, fiind fan înfocat al Petrolului. Dar numai în câteva luni, viața acestui om s-a schimbat radical.

La sfârșitul anului 2019, Dan Grigore a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Un diagnostic cumplit pus unui om care nu a suferit niciodată de nicio boală, un om care nici măcar nu fumează, care nu a dat vreodată semne de slăbiciune fizică. Din datele pe care le are de la doctori, în momentul de față cancerul este inoperabil, dar urmează o serie de investigații prin care să stabilească cursul tratamentului. Din păcate, luna trecută, Dan a suferit și o operație de urgență la inimă, din cauza unor complicații, iar acest lucru întârzie tratamentul oncologic și... complică situația financiară a familiei. Acum, Dan este internat și se recuperează după operația de la inimă, urmând ca atunci când se va simți mai bine să înceapă tratamentul pentru cancer. Costurile medicale, până în acest moment, se ridică la 30.000 lei. Dar urmează lupta cu cancerul, despre care nu se știe cât va dura și cât va costa. Drumul va fi lung și greu, iar Dan are nevoie de sprijin din partea noastră, a tuturor.
Prietenii familiei Grigore au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Dan, de altfel ei au fost cei care ne-au și contactat, sperând că printre cititorii noștri se află și oameni care pot întinde o mână de ajutor.

Cei care doresc și au posibilitatea să-l ajute pe Dan Grigore o pot face donând bani în următoarele conturi deschise pe numele soției lui Dan – Maria Cristina Grigore (la depunere, trebuie să se precizeze că suma reprezintă DONAȚIE):
Lei: RO66INGB0000999901781516
Euro: RO56INGB0000999910125830 

Pentru cei care au REVOLUT, se poate face transferul în contul beneficiarului Maria Cristina Grigore:
IBAN: GB32 REVO 0099 7084 4609 89
BIC: REVOGB21

(Foto - din arhiva personală a familiei Grigore)

2991 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2097 vizualizari
02 dec. 2020 07:55

Un drapel nou flutură în vânt la "Observator", pe dealul Muscel din Câmpina

Pe 30 noiembrie 2018, înaintea celebrării Centenarului Marii Uniri, reprezentanții Fundației Zamolxes din Câmpina împreună cu cei Radioclubului Municipal au montat un drapel național la ”Observator”, pe dealul Muscel. A fost primul tricolor care a fluturat pe Muscel, la "Observator", un loc drag multor câmpineni, situat la o altitudine de 550 metri și de unde se poate vedea întregul oraș.

Alte stiri recente

88 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

387 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației și nu numai vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate îm misiuni din teatrele de operațiuni militare.