CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cinci autoturisme, accident în lanț, pe DN1, la Câmpina

- Actualitate -

Cinci autoturisme, accident în lanț, pe DN1, la Câmpina

În jurul prânzului, pe DN1, în dreptul municipiului Câmpina, chiar la intersecția cu Strada Podului, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nici o persoană nu a avut nevoie să fie transportată la spital. Totul s-a întâmplat în momentul în care un șofer a vrut să intre pe DN1 fără să se asigure, iar o femeie aflată la volanul unui alt autoturism a schimbat banda de mers în direcția Brașov și a fost nevoită să frâneze brusc pentru a evita coliziunea cu autoturismul ieșit de pe Strada Podului. În acel moment, mașina condusă de șoferiță a fost lovită de un alt autoturism, producându-se o reacție în lanț, în care au mai fost implicate alte trei autoturisme. Circulația s-a desfășurat cu dificultate, dar mai multe echipaje de poliție au fost prezente la fața locului. ISU a intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD. O singură persoană a suferit un atac de panică, dar până la urmă, din fericire, nimeni nu a ajuns la spital.

Foto - ISU Prahova


02 Jun 2017 15:50 8074 vizualizari


Comentarii


352 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
584 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
751 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3180 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV