Accident grav pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești. Cinci persoane sunt rănite

Social (Categoria articolului)

Încă un accident grav de circulație s-a produs vineri seară, în jurul orei 18.15, pe DN1, la intersecția cu drumul județean 720 care duce spre Florești, acea intersecție extrem de periculoasă, unde se produc frecvent evenimente rutiere grave. În accidentul din această seară au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 20 de călători și un autoturism în care se aflau patru persoane. Toți cei patru ocupanți din autoturism și șoferul microbuzului sunt răniți.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit că autoturismul în cauză venea dinspre Florești, iar conducătorul auto (de fapt, o șoferiță) nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga la intrarea în DN1, intrând în coliziune cu un microbuz care circula regulamentar spre Brașov. În urma impactului, cele patru femei aflate în autoturism au fost rănite: una dintre ele, de 51 de ani, a suferit un traumatism la coloană dorso-lombară și traumatism torace anterior, o altă victimă, de 45 de ani, a suferit un traumatism torace stâng, iar alte două femei, de 53, respectiv 55 de ani, au suferit traumatisme cranio-cerebral și toraco-abdominal. De asemenea, șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a suferit un traumatism cranio-facial și fractură piramidă nazală. Toate cele cinci victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Cinci pasageri din microbuz au fost asistați medical la locul accidentului, nu au suferit leziuni traumatice vizibile și au refuzat transportul la spital.
La acest accident au fost deplasate numeroase forțe de intervenție, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae: 28 de pompieri militari cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță Smurd de Terapie Intensivă Mobilă și alte două ambulanțe Smurd. De asemenea, la locul accidentului au ajuns și cinci ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova (SAJ), având în vedere numărul mare de persoane implicate.

6610 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rotaru Victor 29.11.2019 23:09 Bună seara ! Din păcate foarte multe accidente se produc acolo ( DN1 - Florești Moreni ) ,de cele mai multe ori cu victime. Mor oameni nevinovați, cât mai trebuie să așteptăm ?... Faceți un *GIRATORIU* să fluidizați traficul. Unul mare, luminat reflectorizant, tot ce trebuie și veți vedea cum apele se vor liniști. De ani de zile se întâmplă nenorociri acolo , faceți ceva pentru Numele lui Dumnezeu ! Seară bună !
  • SUNTEM CU OCHII PE VOI 30.11.2019 13:48 Oare cata lume trebuie sa mai moara ,oare cati nervi trebuie sa ne mai facem asteptand si riscand iesirea de la FLORESTI ; Cred ca singura solutie este sa facem o intrunire pe DN 1 si sa-l blocam de cateva ori , ca in ROMANIA doar asa se face treaba , SUB PRESIUNEA CETATENILOR SI A PRESEI , daca nu era cazul CIOROBEA ,odihneascase in pace , cred ca nu se montau separatoarele de benzi si mai mureau multi . GIRATORIU ESTE SOLUTIA , DAR NU GANDIT CU ........ , CA LA PLOIESTI KM 6 , CI CU CAPUL .
  • Ninel Meleacă 30.11.2019 14:04 E ceva neclar sau nu am înțeles eu. Dacă autoturismul, care nu a dat prioritate venind dinspre Floresti, a făcut stânga, cum a fost lovit tot în partea stânga de microbuzul care circula regulamentar spre Brașov? Nu cumva venea dinspre Brașov?
  • Ionescu maria 30.11.2019 15:35 de ce nu se face un sens giratoriu cum s a făcut la km 6 la Ploiesti,până ieși în DN1 dinspre Florești este un calvar mai ales că nu este o restricție de viteza

Social

1933 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2417 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

144 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

1577 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția.