Accident grav pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești. Cinci persoane sunt rănite

Social (Categoria articolului)

Încă un accident grav de circulație s-a produs vineri seară, în jurul orei 18.15, pe DN1, la intersecția cu drumul județean 720 care duce spre Florești, acea intersecție extrem de periculoasă, unde se produc frecvent evenimente rutiere grave. În accidentul din această seară au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 20 de călători și un autoturism în care se aflau patru persoane. Toți cei patru ocupanți din autoturism și șoferul microbuzului sunt răniți.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit că autoturismul în cauză venea dinspre Florești, iar conducătorul auto (de fapt, o șoferiță) nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga la intrarea în DN1, intrând în coliziune cu un microbuz care circula regulamentar spre Brașov. În urma impactului, cele patru femei aflate în autoturism au fost rănite: una dintre ele, de 51 de ani, a suferit un traumatism la coloană dorso-lombară și traumatism torace anterior, o altă victimă, de 45 de ani, a suferit un traumatism torace stâng, iar alte două femei, de 53, respectiv 55 de ani, au suferit traumatisme cranio-cerebral și toraco-abdominal. De asemenea, șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a suferit un traumatism cranio-facial și fractură piramidă nazală. Toate cele cinci victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Cinci pasageri din microbuz au fost asistați medical la locul accidentului, nu au suferit leziuni traumatice vizibile și au refuzat transportul la spital.
La acest accident au fost deplasate numeroase forțe de intervenție, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae: 28 de pompieri militari cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță Smurd de Terapie Intensivă Mobilă și alte două ambulanțe Smurd. De asemenea, la locul accidentului au ajuns și cinci ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova (SAJ), având în vedere numărul mare de persoane implicate.

6054 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rotaru Victor 29.11.2019 23:09 Bună seara ! Din păcate foarte multe accidente se produc acolo ( DN1 - Florești Moreni ) ,de cele mai multe ori cu victime. Mor oameni nevinovați, cât mai trebuie să așteptăm ?... Faceți un *GIRATORIU* să fluidizați traficul. Unul mare, luminat reflectorizant, tot ce trebuie și veți vedea cum apele se vor liniști. De ani de zile se întâmplă nenorociri acolo , faceți ceva pentru Numele lui Dumnezeu ! Seară bună !
  • SUNTEM CU OCHII PE VOI 30.11.2019 13:48 Oare cata lume trebuie sa mai moara ,oare cati nervi trebuie sa ne mai facem asteptand si riscand iesirea de la FLORESTI ; Cred ca singura solutie este sa facem o intrunire pe DN 1 si sa-l blocam de cateva ori , ca in ROMANIA doar asa se face treaba , SUB PRESIUNEA CETATENILOR SI A PRESEI , daca nu era cazul CIOROBEA ,odihneascase in pace , cred ca nu se montau separatoarele de benzi si mai mureau multi . GIRATORIU ESTE SOLUTIA , DAR NU GANDIT CU ........ , CA LA PLOIESTI KM 6 , CI CU CAPUL .
  • Ninel Meleacă 30.11.2019 14:04 E ceva neclar sau nu am înțeles eu. Dacă autoturismul, care nu a dat prioritate venind dinspre Floresti, a făcut stânga, cum a fost lovit tot în partea stânga de microbuzul care circula regulamentar spre Brașov? Nu cumva venea dinspre Brașov?
  • Ionescu maria 30.11.2019 15:35 de ce nu se face un sens giratoriu cum s a făcut la km 6 la Ploiesti,până ieși în DN1 dinspre Florești este un calvar mai ales că nu este o restricție de viteza

Social

5398 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

1693 vizualizari
06 dec. 2019 10:04

Restituiri. Apa potabilă s-a introdus în Câmpina în anii 1900. Sursa - izvorul de pe Valea Sunătoarea din Breaza, analizat de însuși dr. C.I. Istrati

Vă prezentăm, de-a lungul mai multor episoade, file din istoria mai puțin cunoscută a Câmpinei. Sunt informații preluate din Anuarul Societății de Științe Istorice din România - Filiala Câmpina. Sunt povești adevărate din istoria localității și poate că unii dintre dumneavoastră vor fi interesați să le citească.

Alte stiri recente

1891 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.

2247 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.