Drumul care leagă Câmpina de Șotrile va fi reabilitat în zona în care s-au produs alunecări de teren

Social (Categoria articolului)

Este vorba despre drumul județean 207, cel care în ultimii ani a fost grav afectat de alunecări de teren pe o porțiune din extravilanul municipiului Câmpina, la 1,5-2 km distanță de Spitalul de Psihiatrie Voila, pe sensul de mers spre comuna Șotrile. Drumul se află în administrarea Consiliului Județean Prahova, instituție care, la sfârșitul anului trecut, a demarat procedurile de achiziție publică pentru consolidarea și reabilitarea zonei afectate.

Licitația s-a finalizat și a fost câștigată de societatea Integral Beton Prest SRL din Cornu, valoarea contractului fiind de 757.310 lei fără TVA. Lucrările urmează să înceapă în această primăvară și, conform contractului, vor consta în: consolidarea taluzului drumului, intervenții pentru preluarea și dirijarea apelor de suprafață, amenajarea părții carosabile.

4494 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2665 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4722 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1695 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2552 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.