CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Zonele din Prahova unde se poate circula fără declarație pe propria răspundere. Hotărârea CJSU, luată marți, 19 mai 2020

- Actualitate -

Zonele din Prahova unde se poate circula fără declarație pe propria răspundere. Hotărârea CJSU, luată marți, 19 mai 2020

Pentru a îndrepta, cumva, bâlbele de la nivel național legate de declarațiile pe propria răspundere pe care trebuie să le completeze cetățenii, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova s-a întrunit astăzi, marți, 19 mai, și a decis zonele din județ unde se va circula fără această declarație.

Astfel, CJSU a decis să fie asimilate zonelor metropolitane următoarele localități din apropierea celor două municipii ale județului:
PLOIEȘTI și localitățile: Albești-Paleologu, Tomșani, Ariceștii Rahtivani, Balta Doamnei, Băicoi, Băltești, Bănești, Bărcănești, Berceni, Blejoi, Boldești-Scăeni, Brazi, Bucov, Ceptura, Cocorăștii Colț, Cocorăștii Mislii, Colceag, Cosminele, Drăgănești, Dumbrava, Dumbrăvești, Fântânele, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Gherghița, Gorgota, Gornet, Gornet-Cricov, Gura Vitioarei, Iordăcheanu, Lipănești, Măgurele, Măgureni, Mănești, Olari, Păulești, Plopeni, Plopu, Podenii Noi, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Râfov, Scorțeni, Șirna, Târgșoru Vechi, Telega, Tinosu, Urlați, Valea Călugărească, Vălenii de Munte, Vărbilău, Vâlcănești.
CÂMPINA și localitățile: Bănești, Breaza, Brebu, Cornu, Poiana Câmpina, Provița de Jos, Provița de Sus, Șotrile, Telega, Valea Doftanei.
Întrucât sunt cuprinși în ambele zone, locuitorii din Bănești și Telega vor putea circula fără declarație pe proprie răspundere/adeverință eliberată de angajator/legitimație de serviciu în ambele arii menționate mai sus. De asemenea, prahovenii care au domiciliu în zonele de mai sus pot circula, PE DURATA STĂRII ALERTĂ, fără a mai avea la ieșirea din localitate declarație pe proprie răspundere/adeverință eliberată de angajator/legitimație de serviciu. Dacă cei cu domiciliu în ”zona Câmpina” sunt nevoiți să ajungă în ”zona Ploiești” (sau invers), atunci trebuie să aibă unul dintre documentele care să le justifice deplasarea.
Nu ne rămâne decât să sperăm că prin această hotărâre lucrurile se vor clarifica definitiv.


19 May 2020 17:16 28959 vizualizari



Comentarii






  • 22.05.2020 07:39 MF Din primul si al treilea comentariu de aici, realizezi ca romanii habar nu au ce este o comuna... Cat despre zona metropolitana Campina, cand oare autoritatile vor consulta si geografi atunci cand decid ? Sau macar cand oare vor mai merge si pe teren ? Comunele Scorteni si mai ales Magureni, care depind masiv de Campina, au fost excluse pe nedrept din zona ei metropolitana...
  • 21.05.2020 19:11 Fănică Gheorghe Daca sunt din Darmanesti DB și am doar 18km până în Ploiești pot să circule fără declarație?
  • 20.05.2020 12:37 Răduță Mihai Dacă eu stau în Pucheni Mari și ca sa ajung acasă trebuie sa întorc la Potigrafu din cauza separatoarelor de sens, dacă sunt găsit la Potigrafu pățesc ceva? Potigrafu am văzut ca nu face parte din acea zona metropolitana.
  • 20.05.2020 06:14 Grigore Nicolae Din satul Bughea de jos la Vălenii de Munte îmi trebui declarație. Bughea de jos aparține de Gura Viitoarei. Sunt din județul Prahova.
  • 20.05.2020 00:05 angelina Constantin Bucov cu satele sau doar com Bucov? mulțumesc!
  • 19.05.2020 21:49 Poponel Niste ... si incompetenți! Adica restul prahovenilor suntem handicapati? Era mai corect ca fiecare cetatean sa aiba voie la un numar prestabilit de kilometri in jurul localitarii de domiciliu. Dar ce sa le ceri?
  • 19.05.2020 18:16 Mihai Daria De Cocorastii Caplii si Bobolia ce se stie? Se iau in functie de comuna de care apartine fiecare sau suntem ai nimanui?
2488 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1361 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4920 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1125 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV