CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Percheziții la Ploiești și Poiana Câmpina, la persoane bănuite de proxenetism

- Actualitate -

Percheziții la Ploiești și Poiana Câmpina, la persoane bănuite de proxenetism

UPDATE 2 - 28 de persoane (proxeneți, prostituate, doi administratori ai unei locații din Ploiești, clienți) au fost duse la sediul Poliției în vederea audierilor. În aceeași cauză urmează a fi citate procedural și alte persoane. Dintre cele 28 de persoane, nouă au fost reținute (șapte bărbați și două femei).
UPDATE 1- Potrivit IJP Prahova, persoanele bănuite închiriau diverse locații din țară, unde plasau temporar femei în vederea practicării prostituției. Locațiile erau schimbate frecvent, prostituatele desfășurându-și activitatea câte o săptămână sau două, după care plecau în alt județ. De la locațiile unde au avut loc perchezițiile, polițiștii au ridicat 30.000 lei, 2.000 euro, telefoane mobile și un pistor airsoft (nesupus autorizării), iar un autoturism a fost indisponibilizat în vederea cercetărilor.


Polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și de la Direcția de Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează, în această dimineață, 10 percheziții la persoane bănuite de proxenetism. Este vorba despre două percheziții în Ploiești, două în comuna Poiana Câmpina, trei la București (în sectorul 5), una în Brașov și două la Valea Dragului (județul Giurgiu). Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, nouă mandate de aducere vor fi puse în executare.

Încă din luna iulie a acestui an, polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane care racolau femei în vederea practicării prostituției atât în țară, cât și în Marea Britanie. Unele dintre persoanele implicate facilitau "afacerea" prin închirierea unor imobile în care erau aduse femeile și clienții lor.
Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor SIAS din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Serviciului de Acțiuni Speciale din IJP Prahova, precum și cu participarea unor echipe de polițiști din cadrul Poliției Capitalei și IJP Giurgiu. De asemenea, la activități participă și echipe ale Grupării Mobile de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești. Vom reveni.
(Foto cu caracter ilustrativ)


08 Nov 2018 08:21 4617 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
203 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
725 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
728 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
792 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV