Andreea Lungu și Marius Vasile, campioni naționali la juniori I în proba de aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

La Pitești, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, a început vineri Campionatul Național de Atletism pentru Juniori I. Încă din prima zi, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au cucerit două titluri de campion național, prin Andreea Lungu și Marius Vasile, ambii în proba de aruncarea discului.

Cei doi elevi ai coordonatorului clubului câmpinean, Mihaela Marin, au obținut rezultate tehnice foarte bune: Andreea Lungu - 48,73m; Marius Vasile - 53,78m, nou record personal, cu aceste rezultate câștigând întrecerea la aruncarea discului.
În aceeași probă au mai participat alți doi sportivi antrenați de Mihaela Marin: Carol Banu - locul 5, cu 41,80m, Ciprian Costache - locul 6, cu 41,20m. Ambii sunt, însă, juniori II și au participat în întrecerea juniorilor I, fiind nevoiți să arunce cu un disc de 1,75kg, mai greu decât cel cu care sunt ei obișnuiți. De altfel, cei doi sportivi, Banu și Costache, vor face parte din lotul național al României la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori II, care va avea loc pe 14 august, în Serbia, în localitatea Kraljevo.
Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

3899 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

850 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1631 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.

Alte stiri recente

1176 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1740 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.