Andreea Lungu și Marius Vasile, campioni naționali la juniori I în proba de aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

La Pitești, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, a început vineri Campionatul Național de Atletism pentru Juniori I. Încă din prima zi, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au cucerit două titluri de campion național, prin Andreea Lungu și Marius Vasile, ambii în proba de aruncarea discului.

Cei doi elevi ai coordonatorului clubului câmpinean, Mihaela Marin, au obținut rezultate tehnice foarte bune: Andreea Lungu - 48,73m; Marius Vasile - 53,78m, nou record personal, cu aceste rezultate câștigând întrecerea la aruncarea discului.
În aceeași probă au mai participat alți doi sportivi antrenați de Mihaela Marin: Carol Banu - locul 5, cu 41,80m, Ciprian Costache - locul 6, cu 41,20m. Ambii sunt, însă, juniori II și au participat în întrecerea juniorilor I, fiind nevoiți să arunce cu un disc de 1,75kg, mai greu decât cel cu care sunt ei obișnuiți. De altfel, cei doi sportivi, Banu și Costache, vor face parte din lotul național al României la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori II, care va avea loc pe 14 august, în Serbia, în localitatea Kraljevo.
Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

3590 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

37 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

2181 vizualizari
22 nov. 2021 20:31

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani, etapă care a avut loc la Ploiești, în perioada 20-21 noiembrie,

Alte stiri recente

480 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

737 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului.