Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

Actualitate (Categoria articolului)

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.

De mai multă vreme, între parcarea BCR și cea publică a apărut o barieră, fiind permis doar accesul celor care lucrează în respectiva clădire. Dar de câteva zile, însă, de o parte și cealaltă a barierei au fost amplasate niște garduri, cam rudimentar, dar a căror logică este imposibil de înțeles. Practic, nici pietonii nu mai pot trece dinspre parcarea publică spre cea a BCR. Cu ce deranja pe noul proprietar faptul că oamenii își lăsau mașinile în parcarea publică și treceau pe lângă barieră, în general, pentru a rezolva diverse probleme exact la cele trei instituții din această clădire?! Oamenii sunt acum nevoiți să ocolească prin spatele Centrului de Informare Turistică și să se întoarcă pentru a ajunge la clădirea BCR. Unii mai trec și pe sub barieră, e adevărat, în încercarea de a mai câștiga puțin timp, dar nu este normal să se ajungă la o astfel de situație!

6031 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 22.09.2021 07:16 Nu ne ramane decat sa concluzionam: MITOCANI!
  • Stan Magdalena 22.09.2021 08:06 Am ajuns bătaia de joc a tuturor neamurilor proaste !!! Dece nu ia Primăria atitudine ? Pentru a schimba gardul de la curte și nevoie de aprobări !!!Ei nu au nevoie de nimic !
  • Marian 22.09.2021 11:24 Simplu: au lovit? Lovim mai tare. Să pună primăria taxă la parcare pentru cei mai mulți dintre cei care parchează acolo lucrează în clădirea respectivă.
  • Catalin 22.09.2021 21:12 Simplu. Boicotați instituțiile care au sediul acolo. Vor pleca si nu vor mai plăti cheie. Mai complicat primăria ar trebui să intervină și să ceară autorizația de construire pentru gard. Proces verbal de finalizare a lucrărilor care să aibă data în concordanță cu data executării improvizației de gard. Poate așa își justifică existența și poliția locală...
  • LULU 26.09.2021 10:43 Ma intereseaza cine este noul propietar ca sa am pe cine ,,,,blestema

Actualitate

679 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2272 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Alte stiri recente

2476 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5370 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.