”Educație la înălțime”, un proiect național la care participă și cadre didactice din Câmpina

Social (Categoria articolului)

”Este o oportunitate pentru toți profesorii din Câmpina să se conecteze la aceste lecții live și să participe la acest proiect național intitulat Educație la înălțime, unde se pot realiza inclusiv experimente cu copiii la clasă”, a fost concluzia profesoarei Georgiana Moldoveanu, care a participat zilele trecute la acest proiect cu elevii clasei a IX-a de la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina. De asemenea, la această fază a proiectului a mai participat și Laura Iordache, profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Centrală.

Practic, ce înseamnă acest proiect ”Educație la înălțime”? Este un proiect inovator în educație, care combină tehnologia de ultimă oră cu predarea creativă. Sunt lecții interactive, cu filmări din dronă, realizate în locuri spectaculoase din România. Cel mai recent episod al acestui proiect național la care au participat și cele două cadre didactice din Câmpina s-a desfășurat în zona Delta Dunării, fiind o lecție despre ce înseamnă Delta, dar și despre implicare și responsabilitate în salvarea mediului. De altfel, mai mulți elevi prezenți la fața locului au scris din PET-uri colectate din Dunăre cuvântul RESPONSABILI pe nisipul de pe malul Dunării.
Proiectul național ”Educație la înălțime” continuă și alți profesori câmpineni putându-se înscrie pentru a participa cu clasele lor la următoarele lecții din cadrul proiectului. Înscrieri și detalii, pe pagina unuia dintre promotorii proiectului - aspireteachers.ro, dar și pe pagina de Facebook - Educație la înălțime. Lecțiile au loc în fiecare zi de joi, între 6 mai și 24 iunie 2021, între orele 11.00 și 11.50.

4083 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2552 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie 2022, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret din cadrul Consiliului Local Câmpina.

3119 vizualizari
30 nov. 2022 09:35

Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina derulează proiectul ”Împreună, dincolo de diferențe”, în cadrul programului Erasmus+

”Împreună, dincolo de diferențe” este titlul unui proiect din cadrul Programului Erasmus+ la care au participat elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina. În cadrul acestui proiect au mai participat școli din Spania, Italia, Grecia, Lituania și Croația. 

Alte stiri recente

485 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

1659 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.