”Educație la înălțime”, un proiect național la care participă și cadre didactice din Câmpina

Social (Categoria articolului)

”Este o oportunitate pentru toți profesorii din Câmpina să se conecteze la aceste lecții live și să participe la acest proiect național intitulat Educație la înălțime, unde se pot realiza inclusiv experimente cu copiii la clasă”, a fost concluzia profesoarei Georgiana Moldoveanu, care a participat zilele trecute la acest proiect cu elevii clasei a IX-a de la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina. De asemenea, la această fază a proiectului a mai participat și Laura Iordache, profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Centrală.

Practic, ce înseamnă acest proiect ”Educație la înălțime”? Este un proiect inovator în educație, care combină tehnologia de ultimă oră cu predarea creativă. Sunt lecții interactive, cu filmări din dronă, realizate în locuri spectaculoase din România. Cel mai recent episod al acestui proiect național la care au participat și cele două cadre didactice din Câmpina s-a desfășurat în zona Delta Dunării, fiind o lecție despre ce înseamnă Delta, dar și despre implicare și responsabilitate în salvarea mediului. De altfel, mai mulți elevi prezenți la fața locului au scris din PET-uri colectate din Dunăre cuvântul RESPONSABILI pe nisipul de pe malul Dunării.
Proiectul național ”Educație la înălțime” continuă și alți profesori câmpineni putându-se înscrie pentru a participa cu clasele lor la următoarele lecții din cadrul proiectului. Înscrieri și detalii, pe pagina unuia dintre promotorii proiectului - aspireteachers.ro, dar și pe pagina de Facebook - Educație la înălțime. Lecțiile au loc în fiecare zi de joi, între 6 mai și 24 iunie 2021, între orele 11.00 și 11.50.

3432 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

4121 vizualizari
25 sept. 2021 14:30

Clubul Copiilor din Câmpina, un loc unde timpul liber al celor mici poate fi petrecut frumos și cu folos

1 comentarii

Clubul Copiilor din municipiul Câmpina se află de ani buni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 45, în incinta Căminului Petrol. Clădirea este veche și cu siguranță trebuie modernizată, dar spațiul în care funcționează Clubul Copiilor este generos și luminos. Aici există mai multe cercuri/ateliere, unde copiii pot petrece timpul liber într-un mod frumos și util, sub supravegherea unor profesori de specialitate. Și, lucru foarte important, aceste cursuri sunt gratuite.

3187 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

Alte stiri recente

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: