Primim de la cititori. Greu de ocolit o ambulanță...

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe whatsapp, la numărul 0733.388.425, imaginile de față, surprinse luni, 13 martie, în jurul orei 16.40.

Pe Bulevardul Carol I, din centrul Câmpinei, chiar lângă trecerea de pietoni dintre Pasajul de la Ceas și clădirea BCR, pe singura bandă pe sensul OMV - Casa Cărții, a tras o ambulanță. În condițiile în care pe celălalt sens sunt două benzi, de-a lungul multor minute, puteți observa din imagini cum aproape niciunul dintre șoferii aflați pe cele doupă benzi nu a permis și celor de pe sensul opus să ocolească astfel ambulanța, care era vizibilă, având semnalele luminoase pornite, de la peste 150 metri. Din păcate, a fost nevoie de intervenția unui echipaj al Poliției Locale, pentru a dirija circulația, până ce echipajul de pe ambulanță și-a încheiat intervenția pentru care fusese solicitat. ”Din păcate, așa înțeleg unii șoferi să circule și să își respecte partenerii de trafic. Doar cu ajutorul Poliției se poate circula civilizat!”, a adăugat cititorul care ne-a transmis aceste imagini.
Vă reamintim că dacă sunteți martorii unor întâmplări care considerați că merită aduse în atenția opiniei publice, ne puteți trimite imaginile pe numărul de whatsapp 0733.388.425.

3648 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1770 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.