Ciocnire violentă între două mașini la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Un grav accident de circulație s-a produs luni după-amiază în municipiul Câmpina, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș. Două autoturisme au fost implicate în acest accident soldat cu pagube materiale importante. Unul dintre conducătorii auto a fost rănit și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un autoturism Volkswagen, condus de o femeie de 47 de ani din comuna Florești, nu a acordat prioritate unui Logan condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani, din Telega, la intersecția dintre cele două străzi. Asta, în condițiile în care zona este semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere, existând inclusiv o oglindă rutieră pentru mai bună vizibilitate. Impactul a fost puternic, iar Loganul a fost proiectat într-un stâlp de electricitate.
La locul accidentului s-a aflat echipaje de la Poliția Rutieră și Poliția Locală, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, precum și o ambulanță al cărei echipaj medical i-a acordat șoferului rănit primele îngrijiri și apoi l-a transportat la spital.

5905 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vasile 11.04.2022 23:09 Ce părere are politia de numărul crescut de accidente din orașul nostru? Ce masuri ia în acest sens? Chiar nimeni din conducere nu se întreabă de ce creste vertiginos acest aspect?

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2630 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.