Atmosferă de sărbătoare, la PNL Câmpina, în seara colindelor

Actualitate (Categoria articolului)

Sediul PNL Câmpina a fost plin, joi seară, de copii, iar acolo unde sunt copii, este întotdeauna și veselie. Ei au creat o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă, cu poezii și colinde, cu bucuria primirii cadourilor de la Moș Crăciun, prin intermediul reprezentanților PNL.

Aproape 100 de copii le-au trecut pragul liberalilor câmpineni, transformând seara colindelor într-o seară a bucuriei. Au fost copii din toate cartierele Câmpinei, copii mai mici sau mai mari, copii veseli, plini de energie, încântați de pomul împodobit și de darurile primite. "Sărbătoarea Crăciunului nu poate fi completă fără prezența copiilor. Glasurile lor, veselia lor, agitația lor, până la urmă toate acestea creează cea mai frumoasă atmosferă de sărbători. În fiecare an ne bucurăm de venirea copiilor la sediul nostru în pragul sărbătorilor de iarnă și chiar așteptăm și noi întotdeauna cu mare plăcere această întâlnire cu copiii pentru a ne putea bucura de bucuria lor. Le doresc și lor, așa cum le doresc tuturor câmpinenilor, să aibă un Crăciun fericit, să fie sănătoși și să aibă parte de tot ce e mai bun și frumos!", ne-a declarat Marian Nistor, președintele PNL Câmpina.

6937 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1572 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1712 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

222 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

418 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.