CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Atmosferă de sărbătoare, la PNL Câmpina, în seara colindelor

- Actualitate -

Atmosferă de sărbătoare, la PNL Câmpina, în seara colindelor

Sediul PNL Câmpina a fost plin, joi seară, de copii, iar acolo unde sunt copii, este întotdeauna și veselie. Ei au creat o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă, cu poezii și colinde, cu bucuria primirii cadourilor de la Moș Crăciun, prin intermediul reprezentanților PNL.

Aproape 100 de copii le-au trecut pragul liberalilor câmpineni, transformând seara colindelor într-o seară a bucuriei. Au fost copii din toate cartierele Câmpinei, copii mai mici sau mai mari, copii veseli, plini de energie, încântați de pomul împodobit și de darurile primite. "Sărbătoarea Crăciunului nu poate fi completă fără prezența copiilor. Glasurile lor, veselia lor, agitația lor, până la urmă toate acestea creează cea mai frumoasă atmosferă de sărbători. În fiecare an ne bucurăm de venirea copiilor la sediul nostru în pragul sărbătorilor de iarnă și chiar așteptăm și noi întotdeauna cu mare plăcere această întâlnire cu copiii pentru a ne putea bucura de bucuria lor. Le doresc și lor, așa cum le doresc tuturor câmpinenilor, să aibă un Crăciun fericit, să fie sănătoși și să aibă parte de tot ce e mai bun și frumos!", ne-a declarat Marian Nistor, președintele PNL Câmpina.


24 Dec 2021 19:04 7021 vizualizari



Comentarii






2464 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1350 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4846 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1120 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV