Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

Social (Categoria articolului)

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

Raluca Drăgan era originară din Breaza, iar în perioada junioratului, la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Pavel, a obținut numeroase medalii și titluri naționale. După încheierea junioratului, la numai 19 ani, Raluca Drăgan a fost diagnosticată cu o insuficienţă renală cronică, în urma căreia a devenit dependentă de dializă, iar apoi a suferit o operaţie pentru un transplant renal chiar de la mama sa. Nu a putut rămâne departe de sport, participând în ultimii ani la numeroase competiţii de atletism dedicate sportivilor care au suferit un transplant. Numai la Campionatul European de Atletism din Finlanda, pentru sportivii cu transplant, a obținut patru medalii de aur (aruncarea suliţei, aruncarea discului, aruncarea greutăţii, aruncarea mingii de oină) şi o medalie de argint (bowling). O performanță remarcabilă a unei tinere care a iubit enorm sportul, viața. 
Raluca a fost un om puternic, luptător, o colegă și prietenă minunată pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o, persoane care s-au rugat până în ultimul moment ca Raluca să învingă în lupta cu boala, să-și pună planurile în aplicare, să-și ducă până la capăt proiectele pe care le visa.
Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

13636 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 29.11.2022 12:55 Condoleanțe părinților!😓😓😓

Social

1599 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

810 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

39 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1721 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.