Trei spectacole organizate la Câmpina, în perioada 11-17 septembrie 2021

Social (Categoria articolului)

În perioada 11-17 septembrie, la Câmpina sunt organizate mai multe spectacole, care ar merita atenția publicului local.

11 septembrie, ora 19.00, Parcul ”Regele Mihai I”: Celula creativă
Acest spectacol este organizat de Asociația S.E.M.N. și este un eveniment ”despre libertate în absența libertății”. Pe mica scena din Parcul ”Regele Mihai I” vor urca Andrei Bălan (sculptor și chitară soundscape), Călin Torsan (saxofon, atmosfere) și Dan Ionescu (video mapping electronice). Este un spectacol din cadrul unui circuit care mai cuprinde orașele Gherla, Bistrița, Alba Iulia, Jimbolia, Reșița, Brașov, Constanța și București.

16 septembrie, ora 18.00, Casa de Cultură ”Geo Bogza”: spectacol folcloric
Un spectacol cu intrarea liberă, care va fi susținut de Ansamblul ”Ghiocelul” și de solistul câmpinean Adrian Ciucă.

17 septembrie, ora 18.30, Parcul ”Regele Mihai I”: Forever young
Probabil ultimul spectacol în aer liber din acest an este organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”, iar invitat special este solistul câmpinean Cornel Brătilă, care va prezenta publicului piese cunoscute, ale anilor '80-'90, în special din repertoriul internațional.

2832 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1640 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

Alte stiri recente

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.

1353 vizualizari
24 sept. 2021 18:43

Poliția Locală Câmpina a demarat o nouă campanie de informare a cetățenilor privind colectarea selectivă a deșeurilor

Administrația publică locală din Câmpina are ca prioritate creșterea gradului de colectare selectivă a deșeurilor menajare. În acest sens, prin intermediul Poliției Locale Câmpina s-a început o nouă acțiune de informare și prevenire privind colectarea selectivă a deșeurilor menajere, acțiune care face parte din campania "Câmpina curată", inițiată de societatea civilă și derulată cu sprijinul Primăriei și operatorului de salubritate.