Trei spectacole organizate la Câmpina, în perioada 11-17 septembrie 2021

Social (Categoria articolului)

În perioada 11-17 septembrie, la Câmpina sunt organizate mai multe spectacole, care ar merita atenția publicului local.

11 septembrie, ora 19.00, Parcul ”Regele Mihai I”: Celula creativă
Acest spectacol este organizat de Asociația S.E.M.N. și este un eveniment ”despre libertate în absența libertății”. Pe mica scena din Parcul ”Regele Mihai I” vor urca Andrei Bălan (sculptor și chitară soundscape), Călin Torsan (saxofon, atmosfere) și Dan Ionescu (video mapping electronice). Este un spectacol din cadrul unui circuit care mai cuprinde orașele Gherla, Bistrița, Alba Iulia, Jimbolia, Reșița, Brașov, Constanța și București.

16 septembrie, ora 18.00, Casa de Cultură ”Geo Bogza”: spectacol folcloric
Un spectacol cu intrarea liberă, care va fi susținut de Ansamblul ”Ghiocelul” și de solistul câmpinean Adrian Ciucă.

17 septembrie, ora 18.30, Parcul ”Regele Mihai I”: Forever young
Probabil ultimul spectacol în aer liber din acest an este organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”, iar invitat special este solistul câmpinean Cornel Brătilă, care va prezenta publicului piese cunoscute, ale anilor '80-'90, în special din repertoriul internațional.

3581 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

501 vizualizari
27 sept. 2022 13:41

La Câmpina, petrecere caritabilă pe 8 octombrie - #rechizitepentrucopii

Am primit din partea Asociației “Happy Street Brotherhood” din Câmpina următorul comunicat de presă privind organizarea pe 8 octombrie a unei petreceri caritabile - #rechizitepentrucopii. Organizatorii acestui eveniment așteaptă să le fie alături și alți parteneri - asociații și societăți comerciale, astfel încât un număr cât mai mare de copii să poată beneficia la acest început de an școlar de un sprijin din partea comunității.

2354 vizualizari
23 sept. 2022 08:12

O nouă clinică veterinară în Câmpina – ORTHOCARE MEDICAL VET. Cu profesionalism și dragoste față de animale

ORTHOCARE MEDICAL VET este o nouă clinică veterinară deschisă în Câmpina de doar câteva zile. Se află pe Strada Milcovului, la nr. 10. Dar ORTHOCARE este mai mult decât o clinică sau cabinet, cum vreți să-i spuneți. În spatele său se află o poveste frumoasă, despre doi tineri plecați din Câmpina la facultate și specializări și care acum au revenit acasă.

Alte stiri recente

974 vizualizari
27 sept. 2022 17:28

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

1 comentarii

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

876 vizualizari
27 sept. 2022 15:11

25 de sancțiuni în valoare de aproape 6.000 lei, bilanțul Poliției Rutiere Câmpina într-o singură zi

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de vizibilitate al elementului polițienesc în segmentul stradal.