Breaza, oraș-stațiune în România mileniului III. ”Am reușit, în sfârșit, să avem iluminat public pe toată durata nopții!”

Actualitate (Categoria articolului)

Afirmația aparține noului primar al orașului Breaza, Bogdan Novac, și a fost făcută în cadrul primei sale conferințe de presă, organizată la împlinirea a patru luni de la preluarea mandatului. Ar putea fi amuzant, dar nu este. Din contră, este trist și revoltător faptul că, iată, într-un oraș din județul Prahova, o stațiune balneo-climaterică, în România membră a Uniunii Europene, să nu fie asigurat iluminatul public pe toată durata nopții.

”Au fost foarte multe lucruri de pus la punct de la momentul preluării mandatului și până acum. Poate părea amuzant, dar în Breaza iluminatul public pe timpul nopții era restricționat la câteva ore la lăsarea serii și alte câteva ore înainte de răsăritul soarelui. Poate părea greu de crezut, dar acesta este adevărul. Am luat măsuri imediat, am decis înlocuirea a nu mai puțin de 400 de lămpi de iluminat și acum am reușit să avem iluminat public pe toată durata nopții!”, a spus primarul orașului Breaza, Bogdan Novac.
Orice comentariu pare de prisos. Într-o localitate care se laudă cu aerul foarte curat, într-un astfel de oraș cu pretenții de turism de nivel european și unde bucureștenii se băteau pentru fiecare metru pătrat de teren pentru a-și face o casă de vacanță, o astfel de problemă pare desprinsă dintr-un film prost. Un film cu multe ”cadre” de acest gen, pe care, acum, primarul Bogdan Novac încearcă să le retușeze.

3783 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vizitator 03.03.2021 07:14 Pentru Dl. primar Novac:Distinsul vostru parinte a asfaltat orasul-statiune de la un capat la celalalt. Dumneavoastra cand veti asfalta macar prin spatele pietei ?
  • Rammstein 03.03.2021 17:03 Breaza stațiune??..ba voi ati tîmpit?..eu credeam ca e încă comună, cum arată e o rusine de localitate...bine că aveți o primărie gigant!!..Ce morții ma-sii or face funcționarii în ea?...vrei să-l întreb pe dl primar dacă a văzut un oraș european în viața lui,...auzi în secolul 21 te lauzi cu iluminatul stradal!!!...sunteti o rușine, nu o stațiune....de fapt în județ mai sunt asemenea stațiuni europene!!..sic!!..în primul rând adunătură aia cu nume de bușteni!!..o caricatura de localitate, urmează azuga sau cum e să trăiești în congo...ca sa nu zic de comarnic care urmează cu amarnic !!!...cu ce s-or fi laudand primarii ăia??..

Actualitate

2201 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3525 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

3046 vizualizari
16 apr. 2021 09:10

Societate de construcții din zona Câmpina angajează agent de vânzări produse metalurgice

Societatea de construcții LE GRAND G&G SRL angajează AGENT DE VÂNZĂRI PRODUSE METALURGICE.

5791 vizualizari
16 apr. 2021 08:04

Un simbol al Câmpinei culturale de altădată, ”Casa Cărții” a devenit ”Centru shop”. Un magazin cu de toate, dar nu și cu carte

”Casa Cărții” din centrul municipiului Câmpina reprezintă un exemplu negativ de gestionare a unei situații. Un edificiu reprezentativ pentru cultura unui oraș care s-a mândrit mult timp cu numărul cel mai mare de intelectuali la mia de locuitori a ajuns acum un magazin cu... chinezării. Nu este nimic desuet într-un astfel de magazin, dar parcă este limita cea mai de jos a comerțului, mai ales într-un spațiu aproape sacru, unde, cu niște ani în urmă, își lansau cărți Fănuș Neagu, Ana Blandiana, Adrian Păunescu, Romulus Rusan și mulți, mulți alții.