Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

Politică (Categoria articolului)

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.

O echipă numeroasă, venită să transmită din start mesajul că intenționează nu doar să candideze, ci și să câștige Primăria Câmpina și o majoritate confortabilă în Consiliul Local.
"Am încredere că, pe 27 septembrie, câmpinenii care își doresc un oraș curat, un oraș cu proiecte de calitate și de bun gust, un oraș dinamic, care să devină atractiv pentru firme și care înțeleg miza acestor alegeri, vor ieși la vot și ne vor susține. Am încredere în echipa care este alături de mine, o echipă de oameni dinamici, competenți, o echipă frumoasă și toți ne dorim ca orașul nostru să devină un oraș de referință la nivel național", a afirmat Cătălin Florescu, candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina.
"Cătălin Florescu este un om integru, un om al societății civile, dedicat și foarte competent. Aș vrea să transmit un mesaj către câmpineni - este foarte important să ieșiți la vot! Suntem o forță și vom câștiga alegerile atât pentru Consiliul Județean Prahova, cât și pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina. Dar miza este mult mai mare. Atât în Consiliul Județean, cât și în Consiliul Local este fundamental să avem 50%+1, adică majoritate, pentru a putea guverna bine județul și municipiul. Am un mesaj și pentru contracandidați - înțeleg că se pregătește o campanie murdară la adresa lui Cătălin Florescu, le-aș atrage atenția contracandidaților să se gândească bine, pentru că vor răspunde în instanță la orice mizerie aruncată în public. Cătălin Florescu este un om integru, serios, va avea o campanie pozitivă și o astfel de campanie curată trebuie să avem pentru aceste alegeri", a spus Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova.
"Mă bucur mult pentru Cătălin Florescu, candidatul nostru la Primăria Câmpina, candidatul forței politice a binelui, cum numim noi această alianță. Este un om tânăr, este un om deosebit, este un om nou în politică și în care ne punem mari speranțe. Și noi, dar și câmpinenii ne punem mari speranțe în el. În ceea ce mă privește, după ce voi fi ales președinte al Consiliului Județean Prahova, voi fi un partener de nădejde al lui, îl voi ajuta cu tot ceea ce ține de Consiliul Județean și de Partidul Național Liberal să ducă la capăt tot ce își propune. Mult succes, Cătălin Florescu, mult succes echipei noastre pentru Consiliul Local!", a declarat președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

Iată lista completă a Alianței PNL-USR-PLUS pentru Consiliul Local Câmpina:
1. Cătălin Florescu, 52 ani, inginer, economist (PLUS)
2. Rudolf Leica, 46 ani, inginer (PNL)
3. Liviu Dumitrache, 51 ani, inginer (USR)
4. Elena Albu, 65 ani, economist (PNL)
5. Adina Gârbăcică, 51 ani, jurist (USR)
6. Dan Nica, 58 ani, medic (PNL)
7. Viorica Vane, 59 ani, tehnician (USR)
8. Florin Marcu, 48 ani, economist (PNL)
9. Valentin Crețu, 45 ani, inginer (PLUS)
10. Mihail Cojocaru, 43 ani, inginer (PNL)
11. Constantin Dumitrescu, 65 ani, avocat (USR)
12. Maria Lamba, 51 ani, referent (PNL)
13. Andreia Sachelia, 39 ani, psihopedagog (PLUS)
14. Violeta Beldianu, 70 ani, inginer (PNL)
15. Constantin Ungureanu, 35 ani, economist (PLUS)
16. Marian Dulă, 70 ani, ofițer MApN (PNL)
17. Ion Iulian Oprescu, 54 ani, inginer (PLUS)
18. Laura Perian, 34 ani, manager turistic (PNL)
19. Dan Roșculeț 71 ani, economist (PLUS)

5773 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mario 14.08.2020 23:04 Păcat că dl Cătălin Florescu nu a candidat independent ...!
  • Catrinel 16.08.2020 08:09 Surprinzatoare pentru mine prezenta pe lista pentru (eterna) Elena Albu, celebra prin expresii gen ”tiganu' de Dragomir” si ”fai, femeie” si Florin Marcu care posteaza numai atacuri josnice si obscene la adresa colegilor din alte partide. Se pare ca pentru ei, singurul criteriu de accedere pe lista a fost limbajul suburban. Sper ca civilizatul electorat campinean sa tina cont.
  • Catrinel 17.08.2020 21:58 Referitor la Florin Marcu, reconfirmarea spueselor mele a venit la nici 24 ore. A postat pe adresa de facebook o imagine cu doi tineri pe a caror tricouri scria: sa nu uitam sa udam trandafirii si sub text era un individ care isi facea nevoile pe un trandafir pe care scria PSD. Cum e posibil ca un potential consilier al municipiului sa posteze astfel de mizerii? Daca va fi ales nu va fii un consilier al tuturor campinenilor? Marcule, daca ai un dram de onoare te rog sa imi raspunzi, desi sunt sigur ca nu o sa o faci.

Politică

216 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

2409 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

3 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.