CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Polițiștii câmpineni au întocmit trei dosare penale pentru infracțiuni rutiere în mai puțin de 24 de ore

- Actualitate -

Polițiștii câmpineni au întocmit trei dosare penale pentru infracțiuni rutiere în mai puțin de 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii câmpineni au avut serios de lucru, constatând mai multe infracțiuni pentru care au fost nevoiți să întocmească dosare penale.

Astfel, mai întâi, sâmbătă, 22 iulie, în jurul orei 9.30, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, au oprit un autoturism, condus de un bărbat de 56 ani. În urma verificării documentelor autoturismului, polițiștii au constatat faptul că autorizația de circulație provizorie figurează ca fiind expirată.
Apoi, în noaptea următoare, în jurul orei 2.30, polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 43 ani, din Câmpina. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
În fine, în dimineața zilei de duminică, 23 iulie, în jurul orei 7.00, polițiștii câmpineni au oprit pentru control, pe Strada Muscelului, un autoturism conddus de un bărbat de 37 ani, din comuna Berceni. Și acesta se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.
Așa cum spuneam, tuturor celor trei conducători le-au fost întocmite dosare penale.

(Foto cu caracter ilustrativ)


24 Jul 2023 17:35 2371 vizualizari


Comentarii


199 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit joi dimineață festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu încheierea unui nou an școlar.

citeste mai mult
1090 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1174 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1321 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV