CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Bazinul de înot va trece, de anul viitor, în administrarea Clubului Sportiv Câmpina

- Sport -

Bazinul de înot va trece, de anul viitor, în administrarea Clubului Sportiv Câmpina

Aceasta este propunerea Comisiei pentru Cultură, Sănătate, Tineret și Sport a Consiliului Local Câmpina, comisie care a întocmit un proiect de hotărâre ce urmează să fie aprobat în plenul CL la următoarea ședință. De la deschiderea sa, din iulie 2011, până în prezent, bazinul de înot didactic s-a aflat în administrarea societății Gercom Business SRL și așa va rămâne până la preluarea efectivă de către Clubul Sportiv Câmpina.

După cum se știe, CS Câmpina aparține administrației locale. S-a ajuns la soluția ca acest club să preia bazinul de înot după mai multe runde de discuții între membrii comisiei de specialitate a CL cu alți colegi consilieri și cu conducerea CS Câmpina, o ultimă întâlnire pe această temă având loc ieri, la Primărie. A mai existat și ideea organizării unei noi selecții de oferte pentru găsirea unei alte firme private care să administreze bazinul, dar s-a renunțat la această variantă și s-a optat pentru soluția cu Clubul Sportiv. Preluarea în administrare a bazinului de către CS Câmpina nu este deloc simplă și presupune parcurgerea mai multor pași. Mai întâi, Consiliul Local trebuie să aprobe trecerea bazinului în administrarea clubului. Apoi, vor trebui organizate concursuri pentru angajarea unui antrenor (instructor), a unor îngrijitori şi a doi casieri, deoarece, în acest moment, clubul nu are personalul necesar pentru administrarea bazinului. Nu vor fi posturi noi, pentru că în organigrama clubului sunt deja aprobate mai multe posturi, dar până acum acestea nu au fost ocupate. Vă reamintim că pentru antrenorii secţiilor existente la CS Câmpina s-a stabilit încheierea unor contracte de prestări servicii cu PFA-uri (persoană fizică autorizată). Abia după angajarea personalului necesar, bazinul va putea fi preluat efectiv în administrare de CS Câmpina, iar acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, de la 1 martie 2017.

Contractul încheiat de administrația locală cu Gercom Business a fost valabil până la 30 iunie 2016. A fost prelungit prin acte adiționale de două ori, cu câte patru luni. Acum abia se fac primii pași serioși pentru trecerea bazinului în administrarea Clubului Sportiv Câmpina. Acest club, care are deja în administrare terenul sintetic de la Petrol, este condus de Adrian Stoican (președinte) și de un Comitet Director format din reprezentanți ai administrației locale: Remus Bădulescu (administratorul public al municipiului), Iulian Anton (directorul Direcției Juridice), Marius Vișan (directorul Poliției Locale) și Cristian Birligiu (șeful Serviciului Taxe și Impozite din cadrul Direcției Economice a Primăriei Câmpina).


17 Nov 2016 10:32 5314 vizualizari


Comentarii


224 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
413 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
321 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
761 vizualizari 14 Jul 2024 10:21 Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

La Provița de Jos există Parcul de Aventură Strategy, organizat și gestionat de Asociația Strategy. Aici, pe 25 august, de la ora 12.00, va avea loc o gală de box dedicată memoriei lui Vasile Badea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV