Pro și contra votului obligatoriu – o dezbatere foarte interesantă, organizată de clubul de dezbateri al Colegiului “Grigorescu” Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În anul Centenarului Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 24 septembrie, a avut loc deschiderea anului de dezbateri. Clubul de dezbateri al acestei instituții de învățământ este nu doar unul dintre cele mai apreciate din țară, ci și cel care organizează o competiție națională devenită deja tradiție – Câmpina Impromptu Open, care în această vară a ajuns la ediția a patra și a adus la Câmpina peste o sută de participanți din întreaga țară.

În plus, față de anii anteriori, deschiderea anului de dezbateri la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” s-a făcut în prezența colegilor de la Liceul Tehnologic Energetic, coordonați de profesor Gabriela Pavel, care din acest an vor face parte din clubul de dezbateri de la ”Grigorescu”. Cuvântul de deschidere i-a aparținut prof. Geta Sârbu, conducătorul clubului de dezbateri, care a a mulțumit celor prezenți, inclusiv reprezentanților Asociației de Părinți ai Elevilor din Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, parteneri ai clubului. Și ce deschidere mai potrivită pentru anul de dezbateri decât o... dezbatere și nu una oarecare, ci în ton cu perioada preelectorală în care ne aflăm. Am asistat la un meci demonstrativ între o echipă de junioare (elevele din clasa a X-a - Ana Gheorghiu Goga și Nicole Georgescu) și una de senioare (formată din absolventele din această vară ale Colegiului, Alexandra Văsi și Aida Cărămidaru). Tema ”meciului” – votul obligatoriu. Ambele echipe au venit cu argumente pro și contra, construite pe un schelet logic, cu întrebări și răspunsuri, un adevărat model pentru politicieni. (video)

4263 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

6 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

996 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

Alte stiri recente

1473 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2397 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.