CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

HM Junior Câmpina, locul 2 la Cupa 'Moş Crăciun'

- Sport -

HM Junior Câmpina, locul 2 la Cupa 'Moş Crăciun'

La Ploieşti, la Sala Sporturilor 'Olimpia' s-a încheiat de puţin timp ediţia a 24-a a Cupei 'Moş Crăciun', la fotbal, competiţie organizată de AJF Prahova pentru copiii născuţi după 1 ianuarie 2004. Din Câmpina au fost prezente patru echipe, HM Junior Câmpina şi CS Câmpina înscriind câte două echipe în turneu. HM Junior a jucat astăzi finala competiţiei.

După ce a câştigat grupa în care a fost repartizată, învingând cu acelaşi scor, 6-0, pe Viitorul Comarnic şi CS Câmpina II, iar vineri a trecut şi de turul al doilea, învingând cu 8-0 pe HM Junior II Câmpina şi cu 2-0 pe Petrolul Băicoi, HM Junior a disputat semifinala cu Astra Ploieşti. La capătul unui meci foarte echilibrat, câmpinenii s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Mihnea Tudorică. În finală, HM Junior a întâlnit formaţia Petrosport Ploieşti. După 0-0 la pauză şi cu acelaşi Mihnea Tudorică, jucătorul cel mai bun de pe teren, câmpinenii au pierdut în final cu 3-0, acuzând adevărate şocuri la fiecare petardă aruncată de galeria echipei Petrolul pe parchetul sălii, fără ca nimeni să nu ia nici o măsură! Totuşi, o performanţă frumoasă pentru gruparea câmpineană, care a avut bucuria de a-l avea şi pe Ştefan Drăgan pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor turneului.


24 Dec 2016 15:06 8692 vizualizari



Comentarii






  • 26.12.2016 23:13 marin marcel s au luat masuri.au fost evacuați.a fost doar o petarde.erau cativa copii.
  • 24.12.2016 18:17 Dan Dumitrescu Nu sunt ferm convins ca ati fost in sala la finala turneului.A castigat fara drept de apel echipa mai preocupata sa joace fotbal.Cat despre petardele aruncate pe parchetul salii,a fost doar una care a explodat in tribuna si nu pe parchet.Iar despre faptul ca nimeni nu a luat vreo masura,dupa acea petarda grupul de suporteri a fost evacuat din sala.
222 vizualizari 25 Apr 2024 20:27 Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Ambele echipe feminine de handbal ale CS Câmpina, pregatite de Daniel Vasile - pentru nivelul juniorilor III, respectiv, Denisa Toma - la juniori IV, sunt angrenate la acest sfâr?it de saptamâna în competi?ii oficiale.

citeste mai mult
508 vizualizari 25 Apr 2024 19:00 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1882 vizualizari 21 Apr 2024 20:53 Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2199 vizualizari 21 Apr 2024 13:10 Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV