HM Junior Câmpina, locul 2 la Cupa 'Moş Crăciun'

Sport (Categoria articolului)

La Ploieşti, la Sala Sporturilor 'Olimpia' s-a încheiat de puţin timp ediţia a 24-a a Cupei 'Moş Crăciun', la fotbal, competiţie organizată de AJF Prahova pentru copiii născuţi după 1 ianuarie 2004. Din Câmpina au fost prezente patru echipe, HM Junior Câmpina şi CS Câmpina înscriind câte două echipe în turneu. HM Junior a jucat astăzi finala competiţiei.

După ce a câştigat grupa în care a fost repartizată, învingând cu acelaşi scor, 6-0, pe Viitorul Comarnic şi CS Câmpina II, iar vineri a trecut şi de turul al doilea, învingând cu 8-0 pe HM Junior II Câmpina şi cu 2-0 pe Petrolul Băicoi, HM Junior a disputat semifinala cu Astra Ploieşti. La capătul unui meci foarte echilibrat, câmpinenii s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Mihnea Tudorică. În finală, HM Junior a întâlnit formaţia Petrosport Ploieşti. După 0-0 la pauză şi cu acelaşi Mihnea Tudorică, jucătorul cel mai bun de pe teren, câmpinenii au pierdut în final cu 3-0, acuzând adevărate şocuri la fiecare petardă aruncată de galeria echipei Petrolul pe parchetul sălii, fără ca nimeni să nu ia nici o măsură! Totuşi, o performanţă frumoasă pentru gruparea câmpineană, care a avut bucuria de a-l avea şi pe Ştefan Drăgan pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor turneului.

8182 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan Dumitrescu 24.12.2016 18:17 Nu sunt ferm convins ca ati fost in sala la finala turneului.A castigat fara drept de apel echipa mai preocupata sa joace fotbal.Cat despre petardele aruncate pe parchetul salii,a fost doar una care a explodat in tribuna si nu pe parchet.Iar despre faptul ca nimeni nu a luat vreo masura,dupa acea petarda grupul de suporteri a fost evacuat din sala.
  • marin marcel 26.12.2016 23:13 s au luat masuri.au fost evacuați.a fost doar o petarde.erau cativa copii.

Sport

192 vizualizari
04 feb. 2023 18:08

Amical, la Câmpina. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc un meci amical între Tricolorul Breaza și formația din Liga a III-a, CSO Plopeni.

950 vizualizari
04 feb. 2023 16:50

Prima echipă de handbal feminin a CS Câmpina s-a calificat în semifinalele fazei județene a Campionatului Județean

În cursul zilei de sâmbătă, 4 februarie, în saal de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina au avut loc partidele a două grupe preliminare din cadrul Campionatului Județean de Handbal Feminin, pentru juniori IV. 

Alte stiri recente

836 vizualizari
04 feb. 2023 13:49

Până pe 13 februarie 2023 se află în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a adus în consultare publică proiectul de aprobare al Planului de Mobilitate Urbană pentru perioada 2021-2027, proiect inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu și care poate fi văzut aici.

1160 vizualizari
04 feb. 2023 10:30

Primim de la cititori. ”Lacul” de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, revine...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată zilele trecute pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, o stradă care se inundă după fiecare ploaie sau după topirea brumei de zăpadă de zilele trecute.