HM Junior Câmpina, locul 2 la Cupa 'Moş Crăciun'

Sport (Categoria articolului)

La Ploieşti, la Sala Sporturilor 'Olimpia' s-a încheiat de puţin timp ediţia a 24-a a Cupei 'Moş Crăciun', la fotbal, competiţie organizată de AJF Prahova pentru copiii născuţi după 1 ianuarie 2004. Din Câmpina au fost prezente patru echipe, HM Junior Câmpina şi CS Câmpina înscriind câte două echipe în turneu. HM Junior a jucat astăzi finala competiţiei.

După ce a câştigat grupa în care a fost repartizată, învingând cu acelaşi scor, 6-0, pe Viitorul Comarnic şi CS Câmpina II, iar vineri a trecut şi de turul al doilea, învingând cu 8-0 pe HM Junior II Câmpina şi cu 2-0 pe Petrolul Băicoi, HM Junior a disputat semifinala cu Astra Ploieşti. La capătul unui meci foarte echilibrat, câmpinenii s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Mihnea Tudorică. În finală, HM Junior a întâlnit formaţia Petrosport Ploieşti. După 0-0 la pauză şi cu acelaşi Mihnea Tudorică, jucătorul cel mai bun de pe teren, câmpinenii au pierdut în final cu 3-0, acuzând adevărate şocuri la fiecare petardă aruncată de galeria echipei Petrolul pe parchetul sălii, fără ca nimeni să nu ia nici o măsură! Totuşi, o performanţă frumoasă pentru gruparea câmpineană, care a avut bucuria de a-l avea şi pe Ştefan Drăgan pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor turneului.

8642 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan Dumitrescu 24.12.2016 18:17 Nu sunt ferm convins ca ati fost in sala la finala turneului.A castigat fara drept de apel echipa mai preocupata sa joace fotbal.Cat despre petardele aruncate pe parchetul salii,a fost doar una care a explodat in tribuna si nu pe parchet.Iar despre faptul ca nimeni nu a luat vreo masura,dupa acea petarda grupul de suporteri a fost evacuat din sala.
  • marin marcel 26.12.2016 23:13 s au luat masuri.au fost evacuați.a fost doar o petarde.erau cativa copii.

Sport

1145 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

38 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.

Alte stiri recente

132 vizualizari
03 mar. 2024 11:24

Proiect româno-moldovean pe tema Mărțișorului la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

După cum v-am informat deja, pe 1 Martie 2024, Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina a derulat o activitate foarte frumoasă - ”Mărțișorul, între tradiție, creativitate și Patrimoniul UNESCO”, în cadrul proiectului transfrontalier ”Grădinițele prieteniei”, la care participă unități de învățământ preșcolar din România și Republica Moldova. 

164 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.