HM Junior Câmpina, locul 2 la Cupa 'Moş Crăciun'

Sport (Categoria articolului)

La Ploieşti, la Sala Sporturilor 'Olimpia' s-a încheiat de puţin timp ediţia a 24-a a Cupei 'Moş Crăciun', la fotbal, competiţie organizată de AJF Prahova pentru copiii născuţi după 1 ianuarie 2004. Din Câmpina au fost prezente patru echipe, HM Junior Câmpina şi CS Câmpina înscriind câte două echipe în turneu. HM Junior a jucat astăzi finala competiţiei.

După ce a câştigat grupa în care a fost repartizată, învingând cu acelaşi scor, 6-0, pe Viitorul Comarnic şi CS Câmpina II, iar vineri a trecut şi de turul al doilea, învingând cu 8-0 pe HM Junior II Câmpina şi cu 2-0 pe Petrolul Băicoi, HM Junior a disputat semifinala cu Astra Ploieşti. La capătul unui meci foarte echilibrat, câmpinenii s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Mihnea Tudorică. În finală, HM Junior a întâlnit formaţia Petrosport Ploieşti. După 0-0 la pauză şi cu acelaşi Mihnea Tudorică, jucătorul cel mai bun de pe teren, câmpinenii au pierdut în final cu 3-0, acuzând adevărate şocuri la fiecare petardă aruncată de galeria echipei Petrolul pe parchetul sălii, fără ca nimeni să nu ia nici o măsură! Totuşi, o performanţă frumoasă pentru gruparea câmpineană, care a avut bucuria de a-l avea şi pe Ştefan Drăgan pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor turneului.

7946 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan Dumitrescu 24.12.2016 18:17 Nu sunt ferm convins ca ati fost in sala la finala turneului.A castigat fara drept de apel echipa mai preocupata sa joace fotbal.Cat despre petardele aruncate pe parchetul salii,a fost doar una care a explodat in tribuna si nu pe parchet.Iar despre faptul ca nimeni nu a luat vreo masura,dupa acea petarda grupul de suporteri a fost evacuat din sala.
  • marin marcel 26.12.2016 23:13 s au luat masuri.au fost evacuați.a fost doar o petarde.erau cativa copii.

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

589 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2085 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.