Colind pentru câmpineni din partea... Formației ALESIS

Social (Categoria articolului)

Pentru că până la Crăciun a mai rămas puțin timp, pentru că nimic nu se compară cu frumusețea colindelor, Câmpinatv.ro dorește să vă facă o surpriză. Prin intermediul nostru vor veni în fața dumneavoastră pentru a vă colinda și pentru a vă transmite o urare: elevi, profesori, sportivi, politicieni, polițiști, dar și muzicieni. Vrem să ne bucurăm împreună, aici, în mica noastră comunitate câmpineană, de spiritul sărbătorilor de iarnă. Vă colindă de această dată Alina și Romeo Negoiasă, adică Formația ALESIS.

ALESIS ne oferă un colind superb - "Se naște Mesia", dedicat, prin intermediul nostru, tuturor câmpinenilor, în Ajunul Crăciunului, cu cele mai frumoase gânduri și urări de bine. Le mulțumim Alinei și lui Romeo Negoiasă pentru că în această seară specială sunt alături de câmpinenii lor, le mulțumim pentru că au răspuns demersului nostru și le dorim Sărbători fericite!

6146 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1609 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

821 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

38 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

941 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.