Emoții intense la festivitatea de absolvire a claselor a XII-a de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Festivitatea de absolvire a claselor a XII-a de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, care a avut loc joi, 26 mai 2022, a adus emoții intense, poate și pentru că a fost prima astfel de festivitate de la colegiul câmpinean după ridicarea restricțiilor din pandemie.

Așa se face că, în sala de sport a Colegiului ”Grigorescu” s-au adunat nu doar cei 175 de elevi absolvenți, ci și elevii claselor a XI-a, care au preluat ”ștafeta” odată cu clopoțelul, cadre didactice, dar mai ales foarte mulți părinți și alte rude ale absolvenților. Această prezență masivă nu a făcut altceva decât să sporescă emoțiile, aflate și așa la cote foarte înalte.
A fost un adevărat show - de la intrarea în "arenă" a absolvenților, la mesajele purtate, de la prezentare la... absolut tot. Profesor Roxana Stan, director al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, a făcut introducerea, iar după ce grupul ”Celesta”, condus de profesor Elisabeta Milea, a interpretat imnul Colegiului, a urmat premierea tuturor absolvenților. Șefa promoției a fost eleva Costina Miruna Plopeanu - de la clasa a XII-a C.
La final, conform tradiției, s-a predat clopoțelul către elevii clasei a XI-a.
Așa cum era firesc, au fost multe emoții, chiar lacrimi, atât din partea elevilor, dar și a profesorilor și a părinților sau bunicilor, prezenți în număr destul de mare pentru a fi alături de proaspeții absolvenți.

4787 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1231 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2050 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

162 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

300 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.