Superliga B Prahova. Stejarul Goruna - Sportul Câmpina 3-0

Sport (Categoria articolului)

După ce în prima etapă a stat, adversarul (Prahova Tg. Vechi) retrăgându-se din campionat, Sportul Câmpina a jucat primul meci oficial din anul 2023 în deplasare, în fața formației Stejarul Goruna Cocorăștii Mislii. Partida a avut loc sâmbătă după-amiază și s-a încheiat cu o victorie clară a gazdelor, la scor de neprezentare, 3-0.

Victoria gazdelor nu poate fi pusă la îndoială, gruparea câmpineană, pregătită de Philip Basma, părând lipsită de omogenitate, dar și de șansă în cele câteva situații în care a ajuns în fața porții adverse.
Sportul Câmpina a aliniat în următoarea formulă de joc: Dumitrache - Pop, Horja, Biro, Coman, Buzilă, Buștuc, Corneanu, Țigănuș, Burloiu, Vintilă, iar pe foaia de joc au mai fost portarul I. Mihai și jucătorii Dumitru și Dogaru.
După acest joc, înaintea meciurilor de duminică, Sportul Câmpina ocupă locul 17, cu 13 puncte, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu în compania formației Unirea Teleajen.

2633 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

132 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.

1112 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

2 comentarii

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

Alte stiri recente

273 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

135 vizualizari
03 oct. 2023 17:16

Anunț privind publicare listă persoane înscrise în programul de casare a autovehiculelor uzate

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: