Finanțare europeană de un milion euro pentru modernizarea străzilor din comuna Bănești

Actualitate (Categoria articolului)

Prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, comuna Bănești a obținut finanțare europeană în valoare de un milion de euro pentru asfaltarea tuturor străzilor care nu au fost modernizate până acum atât în Bănești, cât și în satul Urleta. Este vorba despre 22 de străzi, în total 8 km.

După cum ne-a declarat primarul comunei Bănești, Gheorghe Stoica, pe cele mai multe dintre străzile care urmează să fie modernizate, în ultimii doi ani s-au realizat lucrări pentru introducerea sau reabilitarea, după caz, a rețelelor de apă potabilă, canalizare și gaze. Mai sunt câteva zone unde se lucrează, zilele acestea, la conductele de gaze. Prin proiectul cu finanțare europeană se va reuși rezolvarea problemelor legate de infrastructura rutieră, probleme care nu puteau fi rezolvate cu fonduri de la bugetul local. 

8054 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 08.02.2016 12:38 Felicitari Banesti ! Atentie Campina : nu mai departe de acum o saptamana vorbeam de accesarea fondurilor europene. Cred ca daca si cei din primaria Campina s-ar uita putin peste Doftana ar avea ce sa invete. Trebuiesc doar ochi de vazut si urechi de auzit. Si bineinteles vointa de a face ceva.
  • Mihaela 08.02.2016 18:06 pt Ion Dandoaselea - din pacate, la Campina toti sunt pusi numai pe hotii, pe primarul in frunte! Ce sa se complice ei cu proiecte europene, cand pot asfalta cateva stradute si s-au scos! Niste ...!
  • Gabi 20.02.2016 23:20 Costache candideaza pana la urma? Eu consider ca iese primar fluierand! A suparat el pe unul si pe altul si a avut probleme,d ar in rest, pentru noi, chiar a fost un primar bun, iar daca mai candideaza eu il votez!

Actualitate

1895 vizualizari
26 ian. 2021 20:33

Câmpinenii au golit farmaciile veterinare de Ivermectină, după ce au auzit la televizor că previne infectarea cu SARS-CoV-2

Isteria "Ivermectinei" a cuprins și Câmpina. Farmaciile veterinare și-au epuizat, efectiv, stocurile, iar solicitări sunt în continuare din partea câmpinenilor. Se întâmplă acest lucru după ce un medic american de origine română a vorbit la un post național de televiziune despre faptul că își tratează cu Ivermectină pacienții bolnavi de COVID-19, iar altora le administrează acest medicament pentru a preveni îmbolnăvirea. De asemenea, pe internet au apărut numeroase informații legate de acest tratament aplicat în unele clinici din SUA, dar, atenție, Ivermectina de la americani are substanțe aprobate pentru consumul uman, nu este Ivermectina veterinară care se găsește în România.

3000 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.

Alte stiri recente

1560 vizualizari
26 ian. 2021 19:31

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 26 ianuarie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1591 vizualizari
26 ian. 2021 10:49

Problemele tehnice continuă. Proba teoretică a examenului auto, suspendată și pe 26 ianuarie 2021

Din cauza unor probleme tehnice apărute la serverul central, proba scrisă și proba practică pentru obținerea permisului de conducere au fost suspendate luni, 25 ianuarie 2021, candidații fiind nevoiți să se reprogrameze. Ei bine, problemele tehnice nu au fost rezolvate, proba de sală a examenului fiind suspendată și marți, 26 ianuarie, după cum anunță Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule din cadrul Instituției Prefectului Prahova.