Finanțare europeană de un milion euro pentru modernizarea străzilor din comuna Bănești

Actualitate (Categoria articolului)

Prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, comuna Bănești a obținut finanțare europeană în valoare de un milion de euro pentru asfaltarea tuturor străzilor care nu au fost modernizate până acum atât în Bănești, cât și în satul Urleta. Este vorba despre 22 de străzi, în total 8 km.

După cum ne-a declarat primarul comunei Bănești, Gheorghe Stoica, pe cele mai multe dintre străzile care urmează să fie modernizate, în ultimii doi ani s-au realizat lucrări pentru introducerea sau reabilitarea, după caz, a rețelelor de apă potabilă, canalizare și gaze. Mai sunt câteva zone unde se lucrează, zilele acestea, la conductele de gaze. Prin proiectul cu finanțare europeană se va reuși rezolvarea problemelor legate de infrastructura rutieră, probleme care nu puteau fi rezolvate cu fonduri de la bugetul local. 

7958 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 08.02.2016 12:38 Felicitari Banesti ! Atentie Campina : nu mai departe de acum o saptamana vorbeam de accesarea fondurilor europene. Cred ca daca si cei din primaria Campina s-ar uita putin peste Doftana ar avea ce sa invete. Trebuiesc doar ochi de vazut si urechi de auzit. Si bineinteles vointa de a face ceva.
  • Mihaela 08.02.2016 18:06 pt Ion Dandoaselea - din pacate, la Campina toti sunt pusi numai pe hotii, pe primarul in frunte! Ce sa se complice ei cu proiecte europene, cand pot asfalta cateva stradute si s-au scos! Niste ...!
  • Gabi 20.02.2016 23:20 Costache candideaza pana la urma? Eu consider ca iese primar fluierand! A suparat el pe unul si pe altul si a avut probleme,d ar in rest, pentru noi, chiar a fost un primar bun, iar daca mai candideaza eu il votez!

Actualitate

4551 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

2 comentarii

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

5043 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

975 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2061 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.