CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

- Eveniment -

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.

”Am sărbătorit în avans Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun printr-o activitate online, din cadrul parteneriatului internațional “Noi suntem prieteni buni” cu Grădinița/ Creșa “Făt- Frumos“ din Cimișlia, Republica Moldova, oraș înfrățit cu municipiul Câmpina. La activitate a participat și un copil, Matei, care a fost și el preșcolar la grădinița noastră. Matei a depănat amintiri frumoase din perioada în care a fost la grădiniță (jocurile, jucăriile, mâncarea “delicioasă” sau orele de somn, pe care nu le prefera), a vorbit cu copiii și chiar a pictat felicitări. El ne-a adus o cutie mare, pe care copiii au decorat-o, în care am adunat toate felicitările. Le vom trimite prietenilor noștri din Cimișlia, împreună cu toate gândurile noastre sincere, bune, de iubire, sănătate și bucurie. Prin urmare,  toți copiii din gradinița noastră, dar și copiii din Cimișlia (online), au confecționat felicitări, au cântat, au colindat sau au ascultat și ei colinde, cântate din toată inima de către prietenii de peste Prut.  Doi copii, mai îndrăzneți, au prezentat o mică pantomimă, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Câteva fetițe, din grupele mari, au făcut o prezentare de modă, cu costume realizate din hârtie. Spiritul sărbătorilor de iarnă a învăluit, așadar, grădinița noastră, colindele au răsunat peste tot, luminițele brăduțurilor ne-au adus mai aproape de Moș Crăciun, iar felicitările, realizate cu tot dragul, transmit urări de bine tuturor!”, ne-a declarat directorul Grădiniței ”Iulia Hasdeu”, Mihaela Predea.


09 Dec 2023 12:28 1650 vizualizari


Comentarii


  • 10.12.2023 04:17 El Puerco Trebuie sa inventez si eu o zi internationala pentru ceva ca sa le amintesc consumatorilor ca exist....Ziua Internationala a Decoratiilor de Craciun.....
810 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10367 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1338 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1288 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV