CONTACT

Au fost finalizate lucrările de modernizare la sala de spectacole a Casei de Cultură Câmpina

- Actualitate -

Au fost finalizate lucrările de modernizare la sala de spectacole a Casei de Cultură Câmpina

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din municipiul Câmpina s-au desfășurat, în ultimele cinci luni, lucrări de modernizare a sălii de spectacole.

Modernizarea a constat în: modificarea gradenelor de la parterul sălii și de la etaj; repoziționarea mobilierului după o nouă configurație, cu posibilitatea creerii unor locuri destinate persoanelor cu dizabilități; înlocuirea scaunelor, a mochetei, a cortinei și dușumelei de pe scenă; refacerea zugrăvelilor la pereți și tavan; refacerea capitonajului ușilor; suplimentarea corpurilor de iluminat etc.
Sunt primele lucrări majore de modernizare care se realizează la sala de spectacole de la înființarea instituției, din 1961. Lucrările au fost executate de societatea Midas Antrepriză Construcții SRL București, care a câștigat licitația organizată de Primărie cu prețul 1.419.709 lei fără TVA. Finanțarea a fost asigurată de la bugetul local. După aceste lucrări, sala este frumoasă și elegantă și așteptăm cu interes primele spectacole pe care le va găzdui Casa de Cultură. Trebuie precizat faptul că, după reconfigurarea sălii, numărul locurilor s-a redus de la 700 la 400.
Casa de Cultură Raională Câmpina a fost construită în anul 1961, deși un prim aviz de la Ministerul Educației și Culturii s-a primit în 1958, când autoritățile locale de atunci au prezentat un proiect de realizare a unei săli de festivități la Câmpina. A inclus la început o sală de spectacole cu 770 locuri, o sală de ședințe, manifestări culturale și manifestări științifice cu 150 locuri (la etaj), anexe și alte utilități. Din 1974, instituția s-a numit Casa Orășenească de Cultură Câmpina, iar din 1996 a devenit Casa Municipală de Cultură "Geo Bogza", așa cum se numește și astăzi.


06 Apr 2023 12:33 5424 vizualizari


Comentarii






  • 08.04.2023 21:12 Florim Felicitari primarului!
  • 06.04.2023 20:50 A.g Și la Casa Tineretului plus și mocheta albastre.Si sala de ședințe și alte încăperi modernizate.Miros de fum in ele,de vechi,mucegai,in hotel mai sunt și soricei cazați clandestin.Nu au avut bani de Muntenia....Dinamitat Turnul din Pisa dărâmat Cinematograful și construit altul.Propun un cort pro pasaj la piata,dar și unu pentru Gică contra pasaj.Sah la Stăpân de la trupa de comando Moldoveanu via Florin Anghel....nu le place că omul asta e pe acțiune.Stiu sa arunce cu noroi....
  • 06.04.2023 15:41 cristian adrian SUNT FOARTE PUTINE LOCURI
1692 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
1939 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3104 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3189 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV