CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Monumentul Eroilor Jandarmi din Câmpina a fost restaurat și va fi sfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unui eveniment de amploare

- Eveniment -

Monumentul Eroilor Jandarmi din Câmpina a fost restaurat și va fi sfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unui eveniment de amploare

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, cu sprijinul Primăriei Câmpina, organizează sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 10.00, un eveniment pentru omagierea eroilor jandarmi din cadrul UM 0865, căzuți la Otopeni în decembrie 1989. În cadrul acestui eveniment va fi resfințit monumentul din fața unității de jandarmi, restaurat cu ajutorul unei sponsorizări obținute de Primăria municipiului.

Ceremonia propriu-zisă va cuprinde slujba de sfințire, alocuțiunile primarului Alin Moldoveanu și reprezentanților MAI, depuneri de coroane la monument, precum și o defilare a Gărzii de Onoare a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
Pe lângă această ceremonie, vor exista și alte acțiuni, inclusiv ateliere tematice în cadrul cărora copiilor și tinerilor prezenți la eveniment le va fi prezentată tehnica din dotarea Inspectoratului Județean de Jandarmi, Poliției Municipale și Detașamentului de Pompieri al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. De asemenea, Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" de la Boldești Scăeni își vor prezenta oferta educațională. Momentele artistice vor fi asigurate de Fanfara Jandarmeriei Naționale și Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina.
Menționăm faptul că la manifestări vor participa reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Grupării Mobile de Jandarmi Prahova, Centrului Montan Sinaia, Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Școlii de Agenți de Poliție, Școlii de Pompieri și Protecție Civilă, precum și reprezentanți ai administrației locale. Prefectura Prahova va fi reprezentată de subprefectul Alexandru Vane.
Sâmbătă, pentru desfășurarea acestui eveniment, circulația rutieră va fi închisă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, de la ora 9.00 la ora 13.00, între intersecția cu strada Câmpului (sensul giratoriu) și intersecția cu strada Orizontului (Casa Tineretului).


23 Jun 2022 10:53 5606 vizualizari


Comentarii


  • 23.06.2022 14:12 Adrian Eroii trupelor de securitate, jandarmi au devenit in 90
315 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3389 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
468 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
826 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV