Monumentul Eroilor Jandarmi din Câmpina a fost restaurat și va fi sfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unui eveniment de amploare

Eveniment (Categoria articolului)

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, cu sprijinul Primăriei Câmpina, organizează sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 10.00, un eveniment pentru omagierea eroilor jandarmi din cadrul UM 0865, căzuți la Otopeni în decembrie 1989. În cadrul acestui eveniment va fi resfințit monumentul din fața unității de jandarmi, restaurat cu ajutorul unei sponsorizări obținute de Primăria municipiului.

Ceremonia propriu-zisă va cuprinde slujba de sfințire, alocuțiunile primarului Alin Moldoveanu și reprezentanților MAI, depuneri de coroane la monument, precum și o defilare a Gărzii de Onoare a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
Pe lângă această ceremonie, vor exista și alte acțiuni, inclusiv ateliere tematice în cadrul cărora copiilor și tinerilor prezenți la eveniment le va fi prezentată tehnica din dotarea Inspectoratului Județean de Jandarmi, Poliției Municipale și Detașamentului de Pompieri al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. De asemenea, Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" de la Boldești Scăeni își vor prezenta oferta educațională. Momentele artistice vor fi asigurate de Fanfara Jandarmeriei Naționale și Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina.
Menționăm faptul că la manifestări vor participa reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Grupării Mobile de Jandarmi Prahova, Centrului Montan Sinaia, Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Școlii de Agenți de Poliție, Școlii de Pompieri și Protecție Civilă, precum și reprezentanți ai administrației locale. Prefectura Prahova va fi reprezentată de subprefectul Alexandru Vane.
Sâmbătă, pentru desfășurarea acestui eveniment, circulația rutieră va fi închisă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, de la ora 9.00 la ora 13.00, între intersecția cu strada Câmpului (sensul giratoriu) și intersecția cu strada Orizontului (Casa Tineretului).

4340 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 23.06.2022 14:12 Eroii trupelor de securitate, jandarmi au devenit in 90

Eveniment

1913 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

2522 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.