Crimă în Plaiul Câmpinei. Victima - o tânără de 17 ani

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Căutările în pădurile din jurul comunei Șotrile continuă și duminică dimineață. Surse judiciare ne-au precizat că există indicii temeinice că persoana bănuită, concubinul tinerei ucise, este autorul oribilei crime.
UPDATE - Suspectul este căutat de poliție, cu ajutorul câinilor, în zona din preajma satului, inclusiv în pădurea de pe raza comunei Șotrile.
UPDATE - Potrivit unor surse judiciare, tânăra și concubinul său locuiau împreună, chiar și după incidentul din luna mai. Relația lor era, însă, tensionată, presărată cu certuri și acte de violență.
UPDATE - Principalul suspect se pare că este concubinul fetei. Bărbatul are 29 de ani și, în luna mai a acestui an, a înjunghiat-o pe tânără cu un cuțit. Atunci a fost lăsat în libertate, iar împotriva lui s-a emis doar un ordin de protecție.

Sâmbătă, la ora 16.08, un apel la 112 anunța că într-o casă din satul Rudari - Plaiul Câmpinei, aparținând de comuna Șotrile, se află o tânără decedată. Echipaje de poliție și de la ambulanță au ajuns cât s-a putut de repede la fața locului, medicii neputând face altceva decât să constate că, într-adevăr, fata este moartă. Conform purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, tânăra prezenta un traumatism cranian grav, plagă la nivelul gâtului și leziuni incompatibile cu viața, cel mai probabil ”arma” crimei fiind un topor.

În aceste condiții, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, desfășoară la această oră ample acțiuni de căutare a presupusului autor. Victima locuia cu concubinul ei, acesta nefiind de găsit. La acțiunile de căutare a persoanei bănuite participă jandarmi și câini de urmărire. Deocamdată, nu se cunosc mai multe detalii privind motivele și împrejurările care au dus la această tragedie.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

12753 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • sotrileanu 29.09.2019 11:30 Bautura si violenta nu fac casa buna cu familia traditionala si armonia.Sa le arati in special rromilor calea dreapta,sa foloseasca apa si sapunul si sa fie normali cam greu.

Actualitate

1686 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1416 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

447 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

99 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.