Bătrână descoperită cu leziuni la mâini și picioare într-un cămin privat din Câmpina. Familia a anunțat Poliția

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii câmpineni au fost sesizați, vineri după-amiază, de către o femeie cu privire la faptul că mama sa, în vârstă de 91 ani, ar fi suferit leziuni la nivelul brațelor și picioarelor pe durata internării într-un centru privat de îngrijiri medicale din municipiul Câmpina.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la domiciliul persoanelor în cauză, constatând faptul că problemele sesizate se confirmă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Este vorba de ”Conacul Bunicii” din Câmpina, iar potrivit unor surse apropiate anchetei, bătrâna a fost internată aici în perioada 8-10 mai 2023, după care i s-a cerut familiei să vină să o ia pentru că nu există personal suficient care să îngrijească persoane nedeplasabile. A fost momentul în care fiica bătrânei a constatat leziunile pe membrele mamei sale și chiar sângerări, ceea ce a determinat-o să anunțe poliția. Bătrâna a fost luată acasă.
Vom reveni.

4681 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cristina 13.05.2023 09:25 Bună ziua! Din punctul meu de vedere acea instituție trebuie închisă! Ipsa implicare, bataie de joc!Și eu am avut probleme acum 2 ani după ce l am dus pe.tatal meu acolo.!!!Din păcate unii fac afaceri pe banii noștri fata a avea constiinta si resonsabiliyaye fata de oamenii neputiciosi si bolnavi.
  • Elena 13.05.2023 16:10 Ce porcarii se afirma ! In ziua de azi oricine poate face reclamatie pt orice are chef , ca drept dovada ! “Institutia” este mai mult decat ok, in conditiile in care multi oameni locuiesc acolo de ani de zille ! Repet : de ani de zile !! Habar n aveti cate lucruri bune se fac .
  • Madalina 13.05.2023 18:51 Buna ziua,aceste afirmații mi se par foarte deplasate,ținând cont de faptul ca eu o am pe bunica mea acolo de 3 ani și niciodată nu am auzit o sa se plângă sau sa spună vreun lucru rau la adresa personalului,din contra.Nu pot spune decât ca tot ce înseamnă personal și atitudine fata de oamenii din incinta sunt de 5*.
  • Robert 13.05.2023 19:31 O fi fost o situație specială. Cu demență nu ar trebui să accepte internarea nimănui. Tatăl meu a fost internat acolo ani de zile și nu am ce le reproșa. Sunt alte centre de acest fel de toată groaza și tocmai "Conacul bunicii" a calcat pe bec! Se vede si din poză ce bine arată!
  • Elena 13.05.2023 20:31 Nu stiam ca si astfel de camine au postaci de serviciu. Probabil ca toti cei care comenteaza au parinti... pe pamant, nu in gand, vorba poetului. Daca si-ar vedea parintele dupa numai cateva zile bandajat pe maini si picioare si plin de sange, in conditiile in care este imobilizat intr-un carucior, ar fi la fel de veseli?
  • Ion 13.05.2023 21:56 S-o se aude ca angajații nu au cart de muncă și sunt depășiți numeric

Actualitate

2340 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2368 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

128 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

270 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.