Traficul rutier va fi restricționat sâmbătă, 3 septembrie, în zona platoul Muscel - Fântâna cu Cireși

Social (Categoria articolului)

Pentru buna desfășurare a competiției de ciclism Câmpina Open MTB - Race for autism, autoritățile locale și organizatorii au decis să închidă traficul auto pe drumul care leagă municipiul Câmpina de comuna Cornu (cel care străbate platoul Muscel). Restricția este valabilă sâmbătă, 3 septembrie, între orele 9.00-16.00.

De asemenea, în același interval orar se va circula dirijat pe Drumul Taberei, spre Fântâna cu Cireși. Locuitorii de pe străzile Siretului și Prutului sunt rugați ca de vineri, de la ora 19.00, până sâmbătă, la ora 16.00, să nu-și parcheze mașinile pe Prutului, deoarece aici se va da startul competiției. Organizatorii mizează pe înțelegerea dumeavoastră și vă așteaptă pe platoul Muscel pentru a-i încuraja pe concurenți. 
Câmpina Open MTB este un eveniment sportiv și caritabil, în același timp, ajuns la cea de-a V-a ediție. Competiția este organizată de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația 'Glasul autismului', cu sprijinul Primăriei Câmpina, Primăriei Cornu și Romsilva. Ca în fiecare an, sumele încasate din taxele de participare sunt destinate derulării unor proiecte în beneficiul copiilor cu autism din județul Prahova. Peste 1.000 de persoane vor participa la sâmbătă la acest eveniment - concurenți, susținători, voluntari ai organizatorilor și partenerilor.

5702 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1422 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

672 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

234 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

373 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.