CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Concurs CâmpinaTV.ro - Cea mai frumoasă vitrină aranjată de sărbători

- Actualitate -

Concurs CâmpinaTV.ro  - Cea mai frumoasă vitrină aranjată de sărbători

Pornim de la o realitate, fie că ne place, fie că nu. Câmpina nu are strălucirea pe care unii ne-o dorim. Nici măcar acum, când se apropie sărbătorile de iarnă. În vreme ce administrația locală “întinde” instalațiile de sărbători, majoritatea cele din anii trecuți, în vitrinele magazinelor, cel puțin în zona centrală sau pe artera principală a localității, parcă nici nu se simte că vin sărbătorile.

Să recunoaștem, tuturor ne dau o stare de bine iluminatul de sărbători, beculețele colorate, brăduții împodobiți, ornamentele specifice Crăciunului. Copilul din fiecare dintre noi se bucură de ceea ce numim magia sărbătorilor, o magie care poate veni chiar și dintr-o vitrină frumos împodobită.
Prin urmare, am decis să ne implicăm în măsura posibilităților și anunțăm organizarea unui concurs. Vom premia cea mai frumoasă vitrină amenajată de sărbători în Câmpina! Totul va decurge cât se poate de simplu. Până pe 5 decembrie 2023, ora 24.00, orice agent economic sau deținător al unui spațiu comercial din Câmpina ne poate trimite fotografii cu vitrina amenajată în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fotografiile pot fi trimise pe whatsapp la numărul 0733.388.425 sau pe grupul nostru de Facebook CâmpinaTV.ro (ca și comentariu), la postarea special dedicată acestui concurs. Vom crea un album cu toate fotografiile, îl vom posta pe Facebook, iar jurizarea o veți face dumneavoastră, cititorii noștri, până pe 23 decembrie, ora 24.00. Fotografiile care vor strânge cele mai multe ”like” vor fi premiate.
CâmpinaTV.ro va acorda următoarele premii: locul I – publicitate gratuită timp de un an pe site-ul Campinatv.ro; locul al II-lea – publicitate gratuită timp de șase luni pe site-ul Campinatv.ro; locul al III-lea – publicitate gratuită timp de trei luni pe site-ul Campinatv.ro.
De asemenea, oricine vrea să ni se alăture și să sponsorizeze acest concurs cu alte premii sau să premieze în mod direct cea mai frumoasă vitrină împodobită de sărbători, este binevenit.

(Foto cu caracter ilustrativ)


27 Nov 2023 19:27 2526 vizualizari


Comentarii






  • 06.12.2023 14:55 Anonim cine a castigat? ca nu s-a afisat nimic Farmacia Seti de langa Vodafone au cel mai frumos brad!!!!
  • 28.11.2023 13:53 Cami Avramescu Ce inițiativa buna! Felicitări!! Oamenii împovărați de griji,lipsuri și necazuri,se opresc uneori în fața unei vitrine frumoase,sa viseze! Sa uite ,visând! Iar acum ,este un moment bun sa evadam in visare! Realitățile,ne zdruncina liniștea,ne inegureaza privirile😔 Suntem din ce in ce mai triști ! Ajutati-ne sa mai visam!
  • 28.11.2023 10:59 Anonim O initiativa FOARTE BUNA!
567 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință, în cadrul căreia s-au discutatg mai multe transferuri de judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
531 vizualizari 15 May 2024 19:46 Termenul limită de înscriere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost prelungit

Termenul limită de înscriere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost prelungit

Pe 14 mai ar fi trebuit să se termine procesul de depunere a înscrierilor, în format electronic, pentru candidații la instituțiile de învățământ post-liceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.

citeste mai mult
1493 vizualizari 14 May 2024 09:28 În perioada 14-24 mai, va fi închisă total Strada Bobâlna, între intersecțiile cu străzile Vasile Lucaci și Muscel

În perioada 14-24 mai, va fi închisă total Strada Bobâlna, între intersecțiile cu străzile Vasile Lucaci și Muscel

Primăria municipiului Câmpina a anunțat că în prioada 14-24 mai, Strada Bobâna, pe segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Vasile Lucaci și Muscel, va fi închisă total.

citeste mai mult
728 vizualizari 13 May 2024 19:23 Amenzi de peste 164.000 lei în ultimele trei zile, aplicate de polițiști pe șosesele din Prahova

Amenzi de peste 164.000 lei în ultimele trei zile, aplicate de polițiști pe șosesele din Prahova

Poliția a avut de lucru în week-end, în urma acțiunilor desfășurate pe șosesele din Prahova, inclusiv la Câmpina, fiind aplicate peste 300 sancțiuni contravenționale, însumând 164.5000 lei, și fiind ridicate în vederea suspendării 49 permise de conducere.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV