CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Concurs CâmpinaTV.ro - Cea mai frumoasă vitrină aranjată de sărbători

- Actualitate -

Concurs CâmpinaTV.ro  - Cea mai frumoasă vitrină aranjată de sărbători

Pornim de la o realitate, fie că ne place, fie că nu. Câmpina nu are strălucirea pe care unii ne-o dorim. Nici măcar acum, când se apropie sărbătorile de iarnă. În vreme ce administrația locală “întinde” instalațiile de sărbători, majoritatea cele din anii trecuți, în vitrinele magazinelor, cel puțin în zona centrală sau pe artera principală a localității, parcă nici nu se simte că vin sărbătorile.

Să recunoaștem, tuturor ne dau o stare de bine iluminatul de sărbători, beculețele colorate, brăduții împodobiți, ornamentele specifice Crăciunului. Copilul din fiecare dintre noi se bucură de ceea ce numim magia sărbătorilor, o magie care poate veni chiar și dintr-o vitrină frumos împodobită.
Prin urmare, am decis să ne implicăm în măsura posibilităților și anunțăm organizarea unui concurs. Vom premia cea mai frumoasă vitrină amenajată de sărbători în Câmpina! Totul va decurge cât se poate de simplu. Până pe 5 decembrie 2023, ora 24.00, orice agent economic sau deținător al unui spațiu comercial din Câmpina ne poate trimite fotografii cu vitrina amenajată în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fotografiile pot fi trimise pe whatsapp la numărul 0733.388.425 sau pe grupul nostru de Facebook CâmpinaTV.ro (ca și comentariu), la postarea special dedicată acestui concurs. Vom crea un album cu toate fotografiile, îl vom posta pe Facebook, iar jurizarea o veți face dumneavoastră, cititorii noștri, până pe 23 decembrie, ora 24.00. Fotografiile care vor strânge cele mai multe ”like” vor fi premiate.
CâmpinaTV.ro va acorda următoarele premii: locul I – publicitate gratuită timp de un an pe site-ul Campinatv.ro; locul al II-lea – publicitate gratuită timp de șase luni pe site-ul Campinatv.ro; locul al III-lea – publicitate gratuită timp de trei luni pe site-ul Campinatv.ro.
De asemenea, oricine vrea să ni se alăture și să sponsorizeze acest concurs cu alte premii sau să premieze în mod direct cea mai frumoasă vitrină împodobită de sărbători, este binevenit.

(Foto cu caracter ilustrativ)


27 Nov 2023 19:27 2615 vizualizari


Comentarii


  • 06.12.2023 14:55 Anonim cine a castigat? ca nu s-a afisat nimic Farmacia Seti de langa Vodafone au cel mai frumos brad!!!!
  • 28.11.2023 13:53 Cami Avramescu Ce inițiativa buna! Felicitări!! Oamenii împovărați de griji,lipsuri și necazuri,se opresc uneori în fața unei vitrine frumoase,sa viseze! Sa uite ,visând! Iar acum ,este un moment bun sa evadam in visare! Realitățile,ne zdruncina liniștea,ne inegureaza privirile😔 Suntem din ce in ce mai triști ! Ajutati-ne sa mai visam!
  • 28.11.2023 10:59 Anonim O initiativa FOARTE BUNA!
348 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
627 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2846 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1103 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV