CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Se repară Strada Târgu Mureș din Câmpina, ocazie cu care am aflat cât de "civilizați" sunt unii dintre angajații Primăriei

- Actualitate -

Se repară Strada Târgu Mureș din Câmpina, ocazie cu care am aflat cât de

În aceste zile, pe Strada Târgu Mureș din municipiul Câmpina au loc lucrări de reparații și reabilitare. Este o stradă nu prea mare (are în jur de 190 metri), situată în apropierea intersecției Străzii Bobâlna cu Calea Doftanei, iar reabilitarea ei este inclusă în programul de reparații pentru 2017.

Lucrarea este realizată de Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina. În timp ce luam câteva cadre cu lucrarea de pe Târgu Mureș, unul dintre muncitori s-a arătat vizibil deranjat de acest lucru, de parcă ar fi avut ceva de ascuns. În filmulețul nostru, la secunda 40, puteți auzi ce spune un angajat al Primăriei Câmpina, în timpul programului, unui jurnalist care filmează și fotografiază o lucrare desfășurată pe domeniul public și plătită din bani publici. Un angajat remunerat, de asemenea, tot din bani publici. 
Ne-am dori ca Primăria Câmpina să-și ceară oficial scuze pentru comportamentul propriului angajat, dar știm că acest lucru nu se va întâmpla. Dar măcar să-i transmită cineva "domnului" în cauză că nu este plătit să-și dea pantalonii jos în timpul programului, pe domeniul public, pe o stradă unde este trimis să muncească, nu să ceară socoteală cuiva, indiferent despre cine ar fi vorba. Ce face în timpul liber, e problema lui...


18 May 2017 12:12 7067 vizualizari


Comentarii


  • 21.05.2017 19:37 Elena Negru Cand va merge sa isi ia salariul platit din banii nostri, acest individ ar merita sa gaseasca pe cineva cu pantalonii in vine!
  • 19.05.2017 09:55 stan florin Parcuri peste parcuri.Sa se mandreasca primarul stramosilor ca datorita lui este ce este.Oare de ce au plecat de la macelarie(primarie) unii din angajati...sa nu dea cu subsemnatul pt ce au semnat,contracte,achizitii.Asteptari de la Dorel avem acu ? totul pe dos evident.Toti copilasii vor sa fie la liceu,meserii cine mai invata.Prin 2000 cu 6 la capacitate nu aveai intrare la liceu,acum intri cu 3 si te intrebi de ce pici Bacul,faci si facultatea si abia stii sa te semnezi.Toti se vor sefi,sa domine pe altii.
  • 18.05.2017 22:40 Nadia pt Alexandra Soare - nu iti face probleme, ca nu l-a angajat ca e prea destept. E doar un Dorel, dar care a cotizat unde si la cine trebuie. Uitati-va cum se ocupa toate functiile in Primaria Campina - de la cea de sef la Casa de Cultura, la cea de simplu muncitor la atelier. Toate sunt pe bani sau pe alte avantaje!!! Poate il intreaba aia de la DNA pe Tiseanu si despre asta! Si, apropo: am auzit ca fosta consiliera personala a primarului, Bianca Baltac, s-a intors in Primarie, ca sef la achizitii. Mai cerceteaza DNA cum s-a organizat concursul pentru acest post?!
  • 18.05.2017 19:59 Alexandra Soare Nu pot sa cred asa ceva! Efectiv nu pot sa cred! Ala e angajat al unei primarii? Vai de capul lui si cui l-a angajat!
  • 18.05.2017 17:46 Stan Alina Domnul acela mai lucreaza la primarie dupa aparitia articolului dvs? Daca da, atunci inseamna ca sefii din primarie sunt de acord cu gestul lui si atunci visam degeaba la o tara normala.
  • 18.05.2017 17:03 Manuela In orice tara civilizata, acest personaj era data afara, iar institutia isi cerea scuze public! De ce nu se intampla la noi asa? Pai daca si acest om o fi cotizat sa fie angajat la Tiseanu, asa cum se intampla cu multi, tot mai multi oameni angajati in Primarie, de parca Primaria e mosia lui Tiseanu, atunci cum sa se intample ceva?! O mare mizerie!!!
  • 18.05.2017 13:10 Anamaria Intr/o institutie unde primarul parcheaza pe locul persoanelor cu handicap ce pretentii poti sa ai de la un muncitor care pune borduri ?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
791 vizualizari 16 Jun 2024 20:36 La Măgureni, o mobilizare imediată a polițiștilor a dus la găsirea unui copil dispărut în numai 40 minute!

La Măgureni, o mobilizare imediată a polițiștilor a dus la găsirea unui copil dispărut în numai 40 minute!

Duminică după-amiază, la 16.25, polițiștii din Măgureni au fost alertați în legătură cu disparițiai unui copil de numai șase ani.

citeste mai mult
619 vizualizari 16 Jun 2024 18:05 Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini surprinse pe Bulevardul Culturii, care ar trebui să fie una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
602 vizualizari 16 Jun 2024 10:57 Luni, 17 iunie, începe sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat

Luni, 17 iunie, începe sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat

Examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară, va începe luni, 17 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

citeste mai mult
19483 vizualizari 16 Jun 2024 10:12 Admitere la Școala de Poliție din Câmpina. 43 candidați nu s-au mai prezentat la proba scrisă, iar 18 au luat sub nota 5!

Admitere la Școala de Poliție din Câmpina. 43 candidați nu s-au mai prezentat la proba scrisă, iar 18 au luat sub nota 5!

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina continuă examenul de admitere pentru o nouă promoție. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV