Se repară Strada Târgu Mureș din Câmpina, ocazie cu care am aflat cât de "civilizați" sunt unii dintre angajații Primăriei

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, pe Strada Târgu Mureș din municipiul Câmpina au loc lucrări de reparații și reabilitare. Este o stradă nu prea mare (are în jur de 190 metri), situată în apropierea intersecției Străzii Bobâlna cu Calea Doftanei, iar reabilitarea ei este inclusă în programul de reparații pentru 2017.

Lucrarea este realizată de Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina. În timp ce luam câteva cadre cu lucrarea de pe Târgu Mureș, unul dintre muncitori s-a arătat vizibil deranjat de acest lucru, de parcă ar fi avut ceva de ascuns. În filmulețul nostru, la secunda 40, puteți auzi ce spune un angajat al Primăriei Câmpina, în timpul programului, unui jurnalist care filmează și fotografiază o lucrare desfășurată pe domeniul public și plătită din bani publici. Un angajat remunerat, de asemenea, tot din bani publici. 
Ne-am dori ca Primăria Câmpina să-și ceară oficial scuze pentru comportamentul propriului angajat, dar știm că acest lucru nu se va întâmpla. Dar măcar să-i transmită cineva "domnului" în cauză că nu este plătit să-și dea pantalonii jos în timpul programului, pe domeniul public, pe o stradă unde este trimis să muncească, nu să ceară socoteală cuiva, indiferent despre cine ar fi vorba. Ce face în timpul liber, e problema lui...

6817 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anamaria 18.05.2017 13:10 Intr/o institutie unde primarul parcheaza pe locul persoanelor cu handicap ce pretentii poti sa ai de la un muncitor care pune borduri ?
  • Manuela 18.05.2017 17:03 In orice tara civilizata, acest personaj era data afara, iar institutia isi cerea scuze public! De ce nu se intampla la noi asa? Pai daca si acest om o fi cotizat sa fie angajat la Tiseanu, asa cum se intampla cu multi, tot mai multi oameni angajati in Primarie, de parca Primaria e mosia lui Tiseanu, atunci cum sa se intample ceva?! O mare mizerie!!!
  • Stan Alina 18.05.2017 17:46 Domnul acela mai lucreaza la primarie dupa aparitia articolului dvs? Daca da, atunci inseamna ca sefii din primarie sunt de acord cu gestul lui si atunci visam degeaba la o tara normala.
  • Alexandra Soare 18.05.2017 19:59 Nu pot sa cred asa ceva! Efectiv nu pot sa cred! Ala e angajat al unei primarii? Vai de capul lui si cui l-a angajat!
  • Nadia 18.05.2017 22:40 pt Alexandra Soare - nu iti face probleme, ca nu l-a angajat ca e prea destept. E doar un Dorel, dar care a cotizat unde si la cine trebuie. Uitati-va cum se ocupa toate functiile in Primaria Campina - de la cea de sef la Casa de Cultura, la cea de simplu muncitor la atelier. Toate sunt pe bani sau pe alte avantaje!!! Poate il intreaba aia de la DNA pe Tiseanu si despre asta! Si, apropo: am auzit ca fosta consiliera personala a primarului, Bianca Baltac, s-a intors in Primarie, ca sef la achizitii. Mai cerceteaza DNA cum s-a organizat concursul pentru acest post?!
  • stan florin 19.05.2017 09:55 Parcuri peste parcuri.Sa se mandreasca primarul stramosilor ca datorita lui este ce este.Oare de ce au plecat de la macelarie(primarie) unii din angajati...sa nu dea cu subsemnatul pt ce au semnat,contracte,achizitii.Asteptari de la Dorel avem acu ? totul pe dos evident.Toti copilasii vor sa fie la liceu,meserii cine mai invata.Prin 2000 cu 6 la capacitate nu aveai intrare la liceu,acum intri cu 3 si te intrebi de ce pici Bacul,faci si facultatea si abia stii sa te semnezi.Toti se vor sefi,sa domine pe altii.
  • Elena Negru 21.05.2017 19:37 Cand va merge sa isi ia salariul platit din banii nostri, acest individ ar merita sa gaseasca pe cineva cu pantalonii in vine!

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.