CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, mulțumește alegătorilor pentru încredere și vot

- Politică -

Președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, mulțumește alegătorilor pentru încredere și vot

A fost o noapte lungă la majoritatea sediilor de partid din Câmpina. Una dintre formațiunile politice care s-a declarat mulțumită de rezultatul votului a fost Partidul Mișcarea Populară, care prin vocea viceprimarului Adrian Pițigoi, președinte al Organizației Câmpina și secretar executiv la nivel național, le transmite un mesaj alegătorilor.

"Țin să mulțumesc din suflet tuturor celor care au înțeles să vină la vot și tuturor celor care au votat echipa Partidului Mișcarea Populară, de departe cea mai bună echipă pentru Parlamentul European, avându-l în frunte pe președintele Traian Băsescu. Am convingerea că mesajul nostru a ajuns la oameni, că sloganul nostru - Uniți în Europa a fost unul apreciat de oameni, iată, inclusiv de câmpineni. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au votat și vreau să mulțumesc în același timp și organizației de la Câmpina, membrilor echipei noastre. Au muncit mult, s-au implicat în campanie, iar reușita în aceste alegeri pentru Parlamentul European li se datorează și lor. Aceste alegeri au fost deosebit de importante pentru viitorul nostru în Europa, în Europa Unită, iar electoratul a înțeles foarte bine acest lucru", a declarat Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului Câmpina și lider PMP.
La Câmpina, Partidul Mișcarea Populară a obținut 10,78% din voturi, iar la nivel național a trecut pragul de 5% pentru intrarea în Parlamentul European.


27 May 2019 21:30 4940 vizualizari



Comentarii






1417 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
562 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1984 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1792 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV