CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina va organiza, pe 12 aprilie, dezbatere publică pe tema bugetului local pentru 2019

- Actualitate -

Primăria Câmpina va organiza, pe 12 aprilie, dezbatere publică pe tema bugetului local pentru 2019

În cadrul ședinței de joi seara a Consiliului Local Câmpina, primarul Horia Tiseanu a anunțat că a fost finalizat draftul bugetului local pentru 2019 și va fi postat pe site-ul Primăriei pentru a putea fi văzut de cetățeni. Proiectul a fost postat vineri, când a fost anunțată și data organizarii dezbaterii publice pe tema bugetului - 12 aprilie 2019, ora 14.00, la sediul Primăriei. Până atunci, cetățenii pot trimite propuneri și sugestii prin fax, e-mail, poșta clasică, sau le pot duce direct la Registratura Primăriei. Este, totuși, important ca locuitorii Câmpinei să participe la dezbaterea publică, unde se vor afla față în față cu reprezentanții administrației locale și vor putea să își prezinte propunerile legate de bugetul pentru acest an.

În draftul de buget nu este inclusă nicio lucrare, nicio investiție. Sunt estimate veniturile și cheltuielile, cu precizarea că proiectul va fi actualizat în funcție de sumele alocate de la Consiliul Județean și de sumele care vor fi repartizate oficial de Direcția Generală a Finanțelor Publice. În conformitate cu proiectul publicat de Primărie, pentru acest an sunt prefigurate următoare venituri și cheltuieli:
- valoarea bugetului - 73.038.150 lei
- cheltuieli de personal - 24.545.520 lei
- cheltuieli de întreținere și funcționare - 17.770.620 lei
- reparații curente - 2.430.600 lei
- datoria publică - 5.144.540 lei
- cheltuielile secțiunii de dezvoltare - 13.058.350 lei
Din datele sumare prezentate de administrația locală am mai reținut că excedentul înregistrat la finalul anului trecut s-a ridicat la valoarea de 8.789.000 lei. Ca o primă concluzie, proiectul de buget se bazează în proporție de 57,93% (adică 42.316.140 lei) pe întreținere, funcționare și drepturi salariale, în vreme ce pentru dezvoltare este alocat un procent de 17,87%, adică 13.058.350 lei.

"Vom publica un draft sumar de buget pentru că nu avem încă sumele de la Consiliul Județean și Direcția de Finanțe. Apoi o să vă invit să facem discuții, pe toți consilierii sau doi-trei reprezentanți de la fiecare partid, asupra a ceea ce propunem noi. Bugetul nu va fi foarte bogat, nu va avea foarte multe lucrări. La investițiile cu fonduri europene ne bazăm pe creditul pe care sperăm să-l obținem, ca să asigurăm partea noastră de cofinanțare. Avem lucrări în continuare, lucrări pe care dorim să le pornim în acest an", le-a spus primarul Horia Tiseanu consilierilor locali.
Proiectul de buget în puteți studia AICI.


29 Mar 2019 18:12 3484 vizualizari


Comentarii


3003 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
591 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
781 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
872 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV