CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

- Actualitate -

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Lucrările de reabilitare termică încep în aceste zile, la mai bine de patru ani de la efectuarea demersurilor pentru obținerea fondurilor europene. Prima cerere de finanțare pentru această investiție a fost depusă de administrația câmpineană în toamna anului 2018, proiectul fiind blocat apoi în faza de precontractare. Administrația locală aleasă în urma alegerilor din septembrie 2020 a reluat procedurile pentru acest proiect, după deblocarea fondurilor europene, în decembrie 2020 fiind aprobată de către Consiliul Local actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici și fiind depusă o nouă cerere de finanțare.
Contractul de finanțare a fost semnat de primarul Alin Moldoveanu la ADR Sud-Muntenia în luna mai 2021, apoi a fost organizată o primă licitație pentru proiectare și execuție, la care nu s-a prezentat nimeni. Abia a doua licitație a fost cu succes, fiind câștigată (în septembrie 2022) de Rad Panorama Construct – pentru partea de execuție și Thadec Engineering – pentru partea de proiectare, la o valoare a contractului de 4.150.301 lei fără TVA. Termenul de realizare a investiției este de 12 luni. Blocul 7 ABC are trei scări și un total de 63 apartamente. Lucrările principale vor consta în izolarea termică a fațadelor, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie termoizolantă, hidroizolarea acoperișului de tip terasă, înlocuirea becurilor de iluminat din spațiile comune cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață. De asemenea, va fi reparat acoperișul, vor fi reparate elementele de construcție care prezintă potenția pericol de desprindere, va fi reabilitat sistemul de colectare a apelor pluviale, vor fi refăcute finisajele interioare din spațiile comune.


20 Mar 2023 08:22 2458 vizualizari


Comentarii


18 vizualizari 16 Jun 2024 09:21 Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Un cititor CâmpinaTV.ro din Telega ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 imagini surprinse în zile consecutive la Telega, în zona Telega Vale.

citeste mai mult
2534 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2651 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3029 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV