CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina, mileniul III. Gardul de la Căminul Petrol a început să se dezintegreze

- Actualitate -

Câmpina, mileniul III. Gardul de la Căminul Petrol a început să se dezintegreze

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

Căminul Petrol, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, este unul dintre locurile asupra cărora administrațiile din ultimii mulți ani nu s-au aplecat, dovadă fiind starea jalnică a clădirilor și a întregului spațiu. Mai mult, de ceva vreme a început să se dezintegreze și gardul de la Bulevardul Nicolae Bălcescu. Dincolo de urâțenia sa fizică, în multe locuri este extrem de deteriorat, chiar rupt, iar panouri întregi de plasă lipsesc. Că au fost furate sau nu, nu știe nimeni. Cert este doar că acest gard arată din ce în ce mai rău, umbrind pe una dintre artele principale ale Câmpinei eforturile  autorităților de a avea un oraș frumos și curat. Probabil că o înlocuire a gardului pe toată lungimea de la stradă nu ar fi oportună. Poate nu ar fi rău ca acest gard să fie scos integral și amenajat ceva mai bine spațiul verde, astfel încât zona să devină una mai atractivă, chiar și pentru o plimbare. Oricum, trebuie făcut ceva!

Acesta este un serial în care dorim să-i implicăm și pe câmpineni, pentru că tuturor ar trebui să ne fie dragă localitatea noastră și astfel arătăm că ne pasă cu adevărat. Așadar, dacă aveți imagini sau informații care considerați că pot sta la baza unui episod al acestui serial, vă așteptăm la numărul de whatsapp 0733.388.425.


19 Jan 2023 07:54 3178 vizualizari


Comentarii


  • 21.07.2023 23:30 Alex Primar,viceprimar unde sunteți.Puneti dinamita și la Turnul din Pisa.Acest război surd cu cei contra pasajului seamănă cu războiul Primăriei cu familia Cornoiu-Jitarasu.Sau cu situația clădirii Edilconst unde se presupune că au fost pivnițele vămii.
  • 08.02.2023 21:27 Igor Pasajul,unde e pasajul?Orasul in care se fura de la gaini la capace de canal.De crima cand postasul a fost omorat pe Bulevard de boschetari nu am auzit.Nu suntem de nivelul Ploiestiului unde zona de sud este cu afaceri underground dar nici departe.Cum unele firme administreaza blocurile,parca ei pe au construit? Cum unii au luat particele din domeniul public pe ochi frumosi.Acum toti sar si vad paiul ce nu s a scurtat de 30 ani....
  • 20.01.2023 22:42 Ionut Popescu Va mai dau o sugestie. Veniți după o ploaie mai mare la intersecția str Dunărea cu buletinul Carol. Te poți plimba cu barca. Chiar nu se poate găsi o soluție?
  • 19.01.2023 18:16 Cultura nimanui Personaje dubioase locuiesc in caminul de nefamilisti.La fel si la garsonierele de pe Ana Ipatescu.Daca ei nu vad turnul inclinat si cinematograful.Cei s au aflat la fraiele culturii nu au facut de 30 ani nimic.De ce politia si adpp local nu securizeaza cinemaul sa puna camere.Politicile oricum in Campina sunt oarbe si nu isi justifica salariile
  • 19.01.2023 13:04 diss Cămpina, la fel ca România, a început să se dezintegreze!🤭
  • 19.01.2023 08:39 Marian Nistor Am cerut de mai multe ori ca acest gard să fie desființat și acolo să fie amenajată o grădină publică. Nu a auzit nimeni. Poate acum vede cineva.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
196 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
722 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
728 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
790 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV