CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina, mileniul III. Gardul de la Căminul Petrol a început să se dezintegreze

- Actualitate -

Câmpina, mileniul III. Gardul de la Căminul Petrol a început să se dezintegreze

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

Căminul Petrol, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, este unul dintre locurile asupra cărora administrațiile din ultimii mulți ani nu s-au aplecat, dovadă fiind starea jalnică a clădirilor și a întregului spațiu. Mai mult, de ceva vreme a început să se dezintegreze și gardul de la Bulevardul Nicolae Bălcescu. Dincolo de urâțenia sa fizică, în multe locuri este extrem de deteriorat, chiar rupt, iar panouri întregi de plasă lipsesc. Că au fost furate sau nu, nu știe nimeni. Cert este doar că acest gard arată din ce în ce mai rău, umbrind pe una dintre artele principale ale Câmpinei eforturile  autorităților de a avea un oraș frumos și curat. Probabil că o înlocuire a gardului pe toată lungimea de la stradă nu ar fi oportună. Poate nu ar fi rău ca acest gard să fie scos integral și amenajat ceva mai bine spațiul verde, astfel încât zona să devină una mai atractivă, chiar și pentru o plimbare. Oricum, trebuie făcut ceva!

Acesta este un serial în care dorim să-i implicăm și pe câmpineni, pentru că tuturor ar trebui să ne fie dragă localitatea noastră și astfel arătăm că ne pasă cu adevărat. Așadar, dacă aveți imagini sau informații care considerați că pot sta la baza unui episod al acestui serial, vă așteptăm la numărul de whatsapp 0733.388.425.


19 Jan 2023 07:54 3131 vizualizari


Comentarii






  • 21.07.2023 23:30 Alex Primar,viceprimar unde sunteți.Puneti dinamita și la Turnul din Pisa.Acest război surd cu cei contra pasajului seamănă cu războiul Primăriei cu familia Cornoiu-Jitarasu.Sau cu situația clădirii Edilconst unde se presupune că au fost pivnițele vămii.
  • 08.02.2023 21:27 Igor Pasajul,unde e pasajul?Orasul in care se fura de la gaini la capace de canal.De crima cand postasul a fost omorat pe Bulevard de boschetari nu am auzit.Nu suntem de nivelul Ploiestiului unde zona de sud este cu afaceri underground dar nici departe.Cum unele firme administreaza blocurile,parca ei pe au construit? Cum unii au luat particele din domeniul public pe ochi frumosi.Acum toti sar si vad paiul ce nu s a scurtat de 30 ani....
  • 20.01.2023 22:42 Ionut Popescu Va mai dau o sugestie. Veniți după o ploaie mai mare la intersecția str Dunărea cu buletinul Carol. Te poți plimba cu barca. Chiar nu se poate găsi o soluție?
  • 19.01.2023 18:16 Cultura nimanui Personaje dubioase locuiesc in caminul de nefamilisti.La fel si la garsonierele de pe Ana Ipatescu.Daca ei nu vad turnul inclinat si cinematograful.Cei s au aflat la fraiele culturii nu au facut de 30 ani nimic.De ce politia si adpp local nu securizeaza cinemaul sa puna camere.Politicile oricum in Campina sunt oarbe si nu isi justifica salariile
  • 19.01.2023 13:04 diss Cămpina, la fel ca România, a început să se dezintegreze!🤭
  • 19.01.2023 08:39 Marian Nistor Am cerut de mai multe ori ca acest gard să fie desființat și acolo să fie amenajată o grădină publică. Nu a auzit nimeni. Poate acum vede cineva.
1607 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2640 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2767 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1652 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV