CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Poiana Câmpina angajează inspector, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului de Urbanism, Modernizare și Construcții

- Anunțuri -

Primăria Poiana Câmpina angajează inspector, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului de Urbanism, Modernizare și Construcții

Comuna Poiana-Câmpina, județul Prahova, persoană juridică cu sediul în comuna Poiana-Câmpina, sat Poiana-Câmpina, str. Dimitrie Gusti, nr. 7, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de INSPECTOR, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Urbanism, Modernizare și Construcții din Aparatul de specialitate al Primarului Comunei Poiana-Câmpina, cu durata normală a timpului de muncă - 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

Probele stabilite pentru concurs sunt:
- Selecţia dosarelor;
- Proba scrisă;
- Interviul.

1. CONDIŢII GENERALE de participare la concurs: prevăzute de  art. 465 alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.
2. CONDIŢII SPECIFICE de participare la concurs:
a) Studii de specialitate: Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul din domeniile: urbanism, arhitectură sau construcții.
b) vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani.
3. CONDIŢII DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI:             
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la Primăria comunei Poiana-Câmpina, comuna Poiana-Câmpina, sat Poiana-Câmpina, str. Dimitrie Gusti, nr. 7, judeţul Prahova, în perioada 23.03.2022 – 11.04.2022.
CONCURSUL DE RECRUTARE se va desfăşura la Primăria comunei Poiana-Câmpina și constă în 3 probe succesive, astfel:
1. Selecţia dosarelor de înscriere va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor.
2. Proba scrisă va avea loc pe data de 27.04.2022, ora 10,00;
3. Interviul va avea loc în termen de  maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
Se pot prezenta la următoarea probă numai candidaţii declaraţi admişi la proba precedentă.
Toate probele concursului se vor desfăşura la Primăria comunei Poiana-Câmpina, comuna Poiana-Câmpina, sat Poiana-Câmpina, str. Dimitrie Gusti, nr. 7, judeţul Prahova. Locația: Biblioteca
Dimitrie Gusti” comuna Poiana Câmpina, județul Prahova.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Primăria comunei Poiana-Câmpina, comuna Poiana-Câmpina, sat Poiana-Câmpina str. Dimitrie Gusti, nr. 7, judeţul Prahova, la telefon 0244.351.367 - persoana de contact Postolache Mihaela-Clara – Inspector Compartimentul Juridic, Relaţii cu Publicul, Resurse Umane, Relația cu Consiliul Local, Monitorizare Proceduri Administrative din Aparatul de specialitate al Primarului comunei Poiana-Câmpina sau de pe pagina de internet www.primariapoiana-campina.ro.


23 Mar 2022 12:52 3868 vizualizari



Comentarii






412 vizualizari 26 Apr 2024 17:52 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
366 vizualizari 26 Apr 2024 16:26 Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Ca urmare a cererii adresate de SC VOIPAN SIL SRL, prin Voicilă Gabriela Mihaela, se autorizează executarea unor lucrări de construire, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991.

citeste mai mult
127 vizualizari 25 Apr 2024 15:33 UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
213 vizualizari 19 Apr 2024 17:22 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV