Un bărbat de 40 ani și-a pierdut viața după un accident cumplit pe A3, în Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul dimineții de sâmbătă, pe A3 București - Ploiești, la km 60 a avut loc un cumplit accident de circulație, în urma căruia un bărbat de 40 ani și-a pierdut viața.

Din primele informații, un TIR a pierdut controlul asupra direcției de mers, a trecut prin separatoarele de sens și a intrat pe contrasens. Șoferul era, la momentul sosirii echipajelor de intervenție, încarcerat și inconștient. A fost extras dintre fiarele contorsionate, dar medicii nu au mai avut ce face, declarând decesul bărbatului de aproximativ 40 ani.
La foarte scurt timp, s-a produs o altă coliziune între o autoplatformă și o dubiță, cu opt pasageri. Cel mai probabil, această a doua coliziune s-a produs din cauza materialelor rezultate din primul accident - ulei, piese etc. Un ocupant din dubiță a fost asistat medical la fața locului și transportat la UPU Ploiești.
ISU Prahova a deplasat la locul acestui accident o autospecială de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

(Foto & video - ISU Prahova)

2125 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1595 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

600 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.